Tuesday, March 17, 2009

After Sun

Back home, with a tan that's fading quickly. I guess my predicament can be categorised as a so-called I-landsproblem (luxury problem or developed world problem or is there a better word in English?).



* Video unfortunately only in Swedish but it may make sense anyway (?).

8 comments:

  1. Välkommen tillbaka! Och solbrännan fejdar bort.Hmmm håller med dig. Ett I-landsproblem. Videoinslaget är kanonbra!

    ReplyDelete
  2. Taina - Men du får gärna tycka lite synd om mig ändå! ;) Visst är det en bra video! Jag gillar Hipp Hipp överhuvudtaget!

    ReplyDelete
  3. Anna, kommer du också på bloggträffen hos Kicki på onsdag nästa vecka? Det vore så jätteroligt! Hoppas!

    Kram!

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHAHAHA! Den med fjärrarna hade kunnat vara jag, så sitter jag varenda kväll! Vi har fjärrkontroller till allting!

    ReplyDelete
  5. Marianne - Kände inte till den! Är det Aussi-Kicki? Om jag får kommer jag gärna! Fast förresten, jag kan inte! :( En fd kollega kommer och hälsar på och vi är ett gäng tjejer från jobbet som ska träffas. Annars hade det ju varit jättekul!

    Skolfröken - Jag har ganska bra koll på fjärrkontrollerna. Däremot suckar jag mycket över våra datorer! :)

    ReplyDelete
  6. Jättekul inslag!! I-landsproblem kan vara nog så irriterande, hi hi!
    Jag vet förresten allt om solbränna som försvinner snabbt - men det intressanta är att precis som [i-lands]problem så är visst solbränna relativt: när jag precis hade kommit till Sverige i januari fick jag höra att jag var ju minsann inte solbränd (nä, jag ligger inte och pressar på playan varje dag i PR, framförallt för att jag är rädd om min hy!)... i mars fick jag höra att jag ju visst fortfarande var mer brun än de andra! Själv tycker jag att jag varit ganska blek hela tiden, hi hi!
    Vad synd att du (och jag) missar bloggträffen på onsdag :-(

    ReplyDelete
  7. Å vad synd! Jag trodde att du och Saltis hade mejlat om det? Har du kollat spamkorgen? Attans att de ska komma just då!

    ReplyDelete
  8. Petra - Vi måste ju få bli arga på något vi också, fast vi har det bra relativt sett! Jag tyckte felstavningen på tårtan var lite allvarligare än de andra. Om jag hade en dotter eller en son så skulle nog inte de tycka att det var så roligt att deras namn var felstavat på tårtan! Men det kunde ju vara värre som sagt...

    Intressant det där med solbrännan! Allt är relativt som sagt! :)

    Marianne - Har inte sett något i spamfiltret. Men jag har mejlat Saltis ändå om att träffa henne i alla fall så vi får se! Jag kan ju ändå inte just den kvällen.

    ReplyDelete