Wednesday, September 09, 2009

Wednesday Recipe: Guess the Dish!


Apologies for a slightly blurry photo. Recipe coming later!

9 comments:

  1. Hm.. någon typ av couscoussallad? Ser supergott ut i alla fall! :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha, jag tycker också att det lutar år couscous...eller kanske nån lättare variant av paella?! Vilken grymt bra idé med din gym challenge, det tror jag bestämt att jag ska ta efter, när vi väl är på plats i Bergen city! Då kan vi peppa varandra hela hösten OCH unna oss snygga skor till snygga, vältränade ben,hihi. KRAM!

    ReplyDelete
  3. Emmama - Det är bulgur i den men det är mer en sidoingrediens än huvudingrediens...

    Lia - Paella är det inte! Jag kan ge er en till ledtråd. Man ska ha mycket mer persilja i den än jag hade. Det är nog därför bulguren syns mer.

    Det låter som en bra plan! Du kan ju köpa gåstavar så du kan gå på tur med alla norrmän! Det köpte vi som present till en kollega som slutade och flyttade till Oslo. Det var egentligen mest på skoj men hon blev jätteglad!

    Kram!

    ReplyDelete
  4. Ser ut som tabbouleh men sidoingrediens?? Är det en mussla som syns i översta vänstra hörnet?

    ReplyDelete
  5. Petra - Det är tabouleh! Men enligt receptet skulle man ha hela 500g persilja. Hur många knippen eller krukor är inte det?! Jag använde tre krukor och la till lite idag. Bulguren är ju bara en av många ingredienser och man ska bara ha 1 dl så det var därför jag skrev "sidoingrediens". Men menade "inte huvudingrediens", inte att den skulle vara på sidan om.

    Haha, det som du trodde var en mussla är bara en del av en svart plastslev! :)

    ReplyDelete
  6. Jag vet, jag har också förundrats över andelen persilja i tabbouleh-recept men det verkar som det ska vara så mycket som det står!? När jag var i Israel / Palestina och åt fattousch (tror jag salladen heter) var det också jättemycket persilja - man gillar uppenbarligen persilja i de delarna av världen ;-) (och jag älskar persilja men någon måtta får det ju vara)

    ReplyDelete
  7. Petra - Fattousch är också gott fast ibland kan det nästan smaka dammigt pga av all persilja. Om du förstår vad jag menar?!

    ReplyDelete
  8. Edina - It was, despite only half the amount of parsley the recipe reqired!

    ReplyDelete