Saturday, September 12, 2009

At Friends' Wedding Today



6 comments:

  1. Vad fint! Kul med bröllop! :)

    ReplyDelete
  2. Lovely photo. Did you take it? The red petals in the foreground brings some color to the picture. Congratulations to the newlywed

    ReplyDelete
  3. Vilket vackert foto! Hade ni tur med väder och temperatur också så som du hoppades?

    ReplyDelete
  4. Skolfröken - Nej, det var Gustav Adolfs kyrka på Östermalm. Hade inte varit inne i den förut men den var jättefin. Mysig.

    Emmama - Prästen var verkligen jättemysig så det blev en mycket fin ceremoni. Jag känner dock knappt brudparet så det var inte lika känslomässigt för mig som på många andra bröllop jag varit på (räknade ut igår att detta var 15:e bröllopet jag var på!).

    Saltistjejen - Det blev faktiskt väldigt bra fast att det är taget med mobilkameran och upplagt i all hast! Det var jätteblå himmel på förmiddagen men tyvärr blev det mulet på eftermiddagen och det var kanska bara 15 grader vid 16-tiden när vigsel var. Men det räknade inte i alla fall förutom på kvällen när vi ändå satt inne och åt middag.

    ReplyDelete
  5. Edina - Thank you. I took it with my mobile camera and then blogged with my mobile camera (great application!). I also felt the rose petals gave the picture colour!

    ReplyDelete