Sunday, September 20, 2009

Still Summer!


Making the most of the last (?) days of summer. Reading a week's worth of newspapers, sipping coffee brought in a thermos and simply enjoying sunshine and blue skies in the park.

7 comments:

  1. Vädret här i Svedala har verkligen varit perfekt under min vistelse. Idag kom regnet men vad gör väl det för imorgon drar jag vidare.
    Du ser ut att njuta. Med all rätt!

    Kram

    ReplyDelete
  2. Åh, härligt! Soligt och fint här idag men inte riktigt så varmt som ni verkar ha, tyvärr.

    ReplyDelete
  3. Saltistjejen - Det var lite blåsigt men annars helt perfekt!

    Taina - Vilken tur! Hoppas du hann njuta av vädret också och inte bara satt i möten utomhus! Nästa gång du är här vore det kul att ses om du har någon stund över! Fast du kanske inte brukar vara just i Stockholm iofs?

    Emmama - Det var lite blåsigt som sagt men annars var det jätteskönt. Men nu på kvällen vid 20:45 är det bara 14 grader så då märks att det egentligen är höst.

    ReplyDelete
  4. Mysigt!!! Det är något speciellt med brittsommar - även om det precis som på våren kan vara lite kyligt i skuggan och på kvällen. Hoppas att ni får fortsatt fint septemberväder.

    ReplyDelete
  5. Petra - Sedan kom två lite kyligare dagar igen men nu ikväll är det 15 grader fast klockan redan är 23. Det var mycket kyligare kl 17 idag. Så kanske är det några varma dagar på gång igen!

    Lullun - Får hoppas att vi får vänta länge på det!

    ReplyDelete