Monday, April 27, 2009

Baconnaise - Didn't Know What I Was Missing!

The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
The Stockholm Syndrome Pt. 2
thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Economic CrisisPolitical Humor

8 comments:

  1. Jag hittade andra avsnittet på youtube efter du haft inne det första. Så himla roligt!! "Do you wanna thank America for baconnaise??" Hahaha!! NOOOOOO thank you!

    ReplyDelete
  2. Vilket helt otroligt RIMLIGT sätt att illustrera det på med donnorna! Och "Bjorn" fick vara med på filmen också. Jättekul att se men jag fortsätter vara en stold anhängare av socialismen ändå.. :) Rättvisa är liksom the new baconnaise. Helt rätt alltså!

    ReplyDelete
  3. Visst är de rätt bra de här klippen.
    Aprop baconnaise.
    Jag hörde talas om baconnaise nån vecka innan jag såg det här Daily show klippet. Då var baconnaise uppe som ett "vanligt" och seriöst inlägg på vanliga nyheterna där det handlade om upphovsmännen som skapat baconnaise och att det är ju bra i dessa dåliga tider med driftiga män som skapar nytt. De fick liksom stå som exempel för att allting är möjligt. Förvisso, men baconnaise.... Tydligen säljer grejen i alla fall, för deras företag hade blivit rätt stort och med produkter landet runt. I baconnaise-sortimentet är det inte bara den här äckliga majonnäsen utan det finns massor med grejer, bland det galnaste jag kommer ihåg är bacon lypsyl (vem sjutton vill gå omkring och lukta bacon på läpparna?).

    ReplyDelete
  4. Mz.olsson - Jag var lite sen med att lägga upp andra avsnittet så förstår att du ville kika i förväg! :) Läste du Annes kommentar här nedan? Jag trodde nästan baconnaise var ett skämt men det finns alltså!

    Emmama - Tycker också det var pedagogiskt och illustrerande! :) Skönt att höra att Björn fortfarande är "svensk" även om han nog stoppat undan (eller i alla fall försökt) en hel del pengar i skatteparadiset (tror jag). Gillar ditt "rättvisa är nya baconnaise"!

    Anne - Andra klippet var inte lika bra som första men det var kul ändå. Tack för informationen om baconnaise! Som jag skrev till Mz.olsson här ovan så trodde jag nästan att det var ett skämt, dvs att det inte fanns (fast eftersom diverse konstiga saker finns i USA så tänkte jag "fast det finns nog ändå"). Du får prova och rapportera hur det smakar! Du kan få slippa lypsylen dock ;)
    Kram!

    ReplyDelete
  5. Baconnaise låter ju bara så extremt äckligt, och reportern såg ju inte riktigt ut att gilla det heller, ha ha!! Det bästa var ju ändå slutet på reportaget när han kommer till Newark :D Själv tycker jag det känns väldigt "tryggt" att se Ikea från flygplatsen, hi hi. (vi har ju tom varit där på väg tillbaka till PR i november!)
    Kram!

    ReplyDelete
  6. Petchie - Ja, usch ja, och läste du var Anne skrev om bacon-lypsyl?! Men det är ju så driftiga de här killarna så vi får väl tacka dem! ;) Bäst var nog ändå Robyn i förra avsnittet och tjejerna i detta! Vet du om det är fler avsnitt?
    Kram!

    ReplyDelete
  7. Tror det var det sista - han kom ju hem ;-)
    Undra vem som är "target group" för bacon-lypsyl?? Kvinnor som vill locka matglada män att kyssa dem??

    ReplyDelete
  8. Petchie - Hahaha, ja, det måste vara det som är planen!

    ReplyDelete