Sunday, January 02, 2011

Ice Art

NB! Not my bike, mine is safely stored in the building's bike room

Via Anna's iPhone

6 comments:

  1. Påminner mig om det året vi hade isstorm i Umeå när jag pluggade där och precis ALLT var täckt av ett islager. vackert men inte så "praktiskt" Dessutom bröts många grenar av träden även om de först såg väldigt vackra ut med isen.
    Här har nästan all snö smält nu. Igår var det 11 plusgrader!!!

    ReplyDelete
  2. Mycket vackert men opraktiskt kanske?:D

    ReplyDelete
  3. Saltis - Kan tänka mig att det var vackert men inte särskilt bra. De här riktiga isstormarna, som nu nyligen i Moskva t ex, innebär ju en massa kostnader med fallande elledningar och allt vad det är. Den här cykeln stod vid en vägg och tittade man uppåt så var det ordentliga istappar där så det var inte bara vackert utan också farligt (så jag tog mitt foto snabbt), liksom på många ställen i Stockholm just nu. De rensar ju inte direkt i den takt de borde utan sätter ju snarare upp extra många varningsskyltar istället. Läste i tidningen att alla vindsvåningar som byggts under senare år har gjort problemet värre eftersom de värmer upp taken och fler istappar bildas följdaktligen.

    Hoppas ni får lite mer snö innan vintern är slut! På många sätt har ju den endast börjat!

    ReplyDelete
  4. Pettas - Nu var du här hos mig medan jag var hos dig!

    Ja, ägaren lär nog inte kunna använda cykeln på ett tag! Vi såg även fler iskonstobjekt på vår lilla promenad, bl a en varningskylt för snö och is som var täckt med ett lager is så man inte kunde se vad det stod knappt. Borde ha tagit ett foto på den också när jag tänker efter!

    ReplyDelete
  5. Kul att du också har en isbild. Jag lade ut några isbilder igår på min blogg. Farligt, kallt och vackert. :)

    ReplyDelete
  6. Anne-Marie - Då ska jag kolla in hos dig lite senare!

    ReplyDelete