Tuesday, January 04, 2011

Five Days to ETA...

Sorry, have to tick off a couple of more days... I have nothing to report really, no twinge yet, not even the menstrual like ache that usually comes first. Since I haven't had any Braxton-Hicks type or similar "practice" contractions at all I assume I will know that is is the real thing once it does start (or?).

31 December - my brother (boy)
1 January - my mum (girl, early hours of the morning)
2 January -
Annika (girl), Helena L.
3 January - Anne (girl), Ingela (girl, 3.6 kg)
4 January -
Pettas (girl, 03:50)
5 January - Skolfröken (girl)
6 January - Marianne (boy), Nana (boy, 3-6 January)
7 January - Anna (boy), Mrs Clapper (girl, 04:35), Elin (boy)
8 January - James
9 January - my dad (boy), Emma (girl)
10 January - Jessica (girl), Francesco (boy)
11 January - Marie (girl), Miranda (girl), Tales of a young momma (girl)
12 January - Annika (boy, middle of the night)
13 January - Bicke (girl), Helen (19:45), Taina (boy, 03:50, 3850 gr, 53 cm)
14 January - Katarina, Charlott (boy, 10:05), Saltistjejen (boy), Ingela S (girl)
15 January - Malin (boy, around 15:00), Marina (girl, midnight, 3.4 kg), Sandra (girl), Désirée (girl), Lotta (girl, 3,25 kg)
16 January - Irina (boy), Åsa (girl)
17 January - Beverly (boy)
18 January - Alexandra (boy)
19 January - Jenny H.
20 January - Edina (girl)
21 January -
22 January -
23 January -
24 January -
25 January -

7 comments:

  1. Spännande! Det börjar närma sig ;)

    ReplyDelete
  2. Idag kommer hon! Vattnet gick i natt och ni åker in någon gång under eftermiddagen. ERKÄNN!

    :-) Hoppas du njuter av din ledighet, passa på att göra en massa egosaker! En trist sak att göra men som man är nöjd att man gjorde sen, är att laga lite mat och frysa in eller i alla fall ladda frysen med lite saker som går fort att röra ihop.

    ReplyDelete
  3. Min allra första intuitiva tanke var den åttonde, men så ändrade jag till den 4:de...
    Spännande tider och så roligt att du låter oss andra vara med på ett hörn

    ReplyDelete
  4. Vi träffade vår förlossningsläkare idag, och hon sa att man vet när det är igång! :) Förstår att det inte är alltför kul att gå o vänta (om en månad är det jag som kommer sitta där o undra när f*n det ska börja) men bebisen kommer när den är redo. Hoppas det blir snart för er! :)

    ReplyDelete
  5. Västmanländskan - :)

    Skolfröken - Tyvärr, ingenting än :) Vi latar oss ganska mycket och boar in oss för vi har del kvar att fixa som att bygga skötbord (material ska införskaffas imorgon). Vi har lite lasagne i frysen från förra veckan (gjorde extra när vi hade middagsgäster) och har funderat på att laga lite annat också. Ikväll ska vi dock ha middagsgäster och håller på att laga trerätters till dem :)

    Pettas - Får se om det blir den åttonde istället då! :) Kul att ni tycker det är roligt och inte blir uttråkade av mina bebisinlägg!

    Marie - Jo, jag tror det med men samtidigt hör man ju om folk som inte förstod att det var på gång och så blev det plötsligt jättebråttom. Men det kanske inte riktigt var så utan bara gick fort.

    ReplyDelete
  6. Jo, det är klart, går det fort så händer ju allt på en gång o då är det ju kanske svårt att hänga med i svängarna! Det tar ju ganska lång tid för de flesta första gången, men för vissa går det ju fort o då gäller det att vara uppmärksam! :) Ska bli så kul att höra när det väl händer! :)

    ReplyDelete
  7. Marie - Jag tror också att det kommer ta sin lilla tid, det är väl oftast så första gången. Men man vet ju aldrig. Dock vill man ju inte att det går för fort ändå för då hinner man ju knappt förstå och reflektera och det är större risk för bristningar :( Jag lovar berätta allt i efterhand!

    ReplyDelete