Wednesday, November 24, 2010

Day 8: A Moment

Drinking hot chocolate and admiring our new Advent lights (I figured its modern design justifies putting it up four days early).



Via Anna's iPhone

7 comments:

  1. Saltistjejen - Åt pepparkakor till också :) Fast chokladen var så där. Det var en sådan där klubba som man smälter i varm mjölk. Ska göra riktig choklad från scratch nästa gång. Vi har fått dem i present och jag vill liksom inte slänga sådant som går att äta eller dricka...

    ReplyDelete
  2. Den var tuff!
    Jag tjuvstartade ned lite lussebulle i igår när jag och lilltjejen var hemma.

    ReplyDelete
  3. Västmanländskan - Visst är den snygg! Lussebulle tjuvstartade jag redan med för två veckor sen! :)

    ReplyDelete
  4. Det var en helt ny design på adventsljusstake som jag aldrig sett. Förra året fick jag en "riktig" svensk adventsljusstake som födelsedagspresent. Den där traditionella varianten som "alla" svenskar har. Så mysigt med alla ljusstakar som folk har i fönstren.

    ReplyDelete
  5. Jattefin!! En sadan skulle jag ocksa kunna tanka mig. Jag har faktiskt ingen vanlig el-adventsljusstake men inkopte en vanlig (for 4 ljus) forra vintern.

    ReplyDelete
  6. Anne-Marie - Den har väl funnits några år nu men den är relativt ny så inte så konstigt att du missat den. Jag tycker de traditionella är lite tråkiga så de har jag tagit med mig till jobbet där jag inte är lika kräsen. Hemma har jag även en traditionell fast ändå lite snyggare variant i smide från 70-talet (dvs inte i trä). Sedan har vi något hjärta med ljusdioder också.

    Petra - Välkommen tillbaka till bloggvärlden! :) Jag har som sagt trånat efter den länge men tyckt den var för dyr - 1995 kr. Men nu hittade jag den för 1295 kr och då tänkte jag att det var okej. Det är ju ändå en design/inredningspryl som man kommer ha ett tag. Kram!

    ReplyDelete