Sunday, March 21, 2010

Show & Tell: Longing

With the new snow that arrived today accompanied by strong wind, after a lovely spring day yesterday, there's just one thing on my mind...

Image from Bushbaby

(Apologies for the very short post)

8 comments:

  1. Jag förstår dig helt och hållet! =)

    ReplyDelete
  2. Annika - Idag skiner solen men jag längtar ändå! :)

    ReplyDelete
  3. Du jag förstår dig! Och själv har jag ju inte ens hunnit med att skriva ngt fredagstema för förra fredagen!!!!
    Kram!

    ReplyDelete
  4. Saltistjejen - Jag hade kunnat skriva om en massa andra saker jag längtar efter - t ex barn - men jag hade inte riktigt tid att sätta mig ner och skriva något seriöst just nu. Kram!

    ReplyDelete
  5. Snart åker ni!!
    GUD så soft!
    Avis?
    Jag?
    SOM FAAAAN!!!
    Ni kommer att få det ljuvligt...

    ReplyDelete
  6. Åh, vilken bild!! Hur länge kommer ni att vara borta?
    Vi bokade hotell för påskhelgen igår - vi flyttar ut den 31 mars och stannar till Påsksöndag eller Annandag Påsk i Puerto Rico. Hotellet ligger typ 15 minuters promenad från vårt nuvarande hem men det ska bli så mysigt att bo på hotell här och bara njuta av poolen / stranden (inte samma som den här hos oss) och ta det lugnt tillsammans. Därefter åker vi en vecka till Spanien, och där är det ju aldrig lugn och ro... ;-)
    Kram

    ReplyDelete
  7. Annika - Söndag! Idag fick jag en sådan där känsla "nej, semestern kommer gå så snabbt, snart är vi hemma i grådasket igen!". Men jag ska INTE tänka så, bara njuta av att längta de här dagarna som är kvar och sedan medan jag är där!

    Petra - Det är exakt den ön vi ska till! Fast jag tror alla öar ser ut ungefär likadana. Och en del är ännu lyxigare såklart. Vi är borta en dryg vecka. Sju nätter där och så ca 1½ dag resväg. Längst tid på vägen hem - då sover vi en natt på hotell vid Heathrow.

    Vad skönt att ni också får bo på hotell. Kan vara bra att avsluta på det sättet, särskilt när ni inte kommer ha några saker kvar i lägenheten. Flyttade ni med möbler förresten eller hur var det? Ska ni till Sverige någonting innan Bryssel?

    Kram!

    P.S. Just nu sitter jag förresten på ett av mina favoritprogram, "Building a New Life in the Country". Ett brittiskt program som går på kanal nio och handlar om folk som flyttar till landet (eller i alla fall utanför stan) och renoverar radikalt eller bygger något från scratch. Tror du också skulle gilla det programmet.

    Fritt ur hjärtat - Yes! :)

    ReplyDelete