Monday, March 22, 2010

Blogoversary

Today I've been blogging for five years!! Well, I actually started already at the end of September 2004 but I only wrote two posts in 2004 and then took a break for a few months before I started for real in March 2005!

This is actually the first year I'm celebrating (read: remembering) so I have added a little gadget to help me remember it every year! :)

14 comments:

  1. Skolfröken - Tack! :) Min lilla Blogoversary-knapp verkar inte funka dock! Det står 189 dagar?? Den kanske är helt förvirrad för det är idag?

    ReplyDelete
  2. Å Grattis!!! vad skoj" Kul att bloggandet tog fart!
    jag skrev också väldigt icke-frekvent i början. Men till viss del berodde det även på att jag då hade otroligt få läsare. Att fler läser bloggen sporrar en ju och det är roligt med de kontakter man får! Som du!!!! :-)
    För min del har bloggen öppnat en ny "värld" med folk som jag tycker det är jättekul att ha skapat en relation till!
    Kramar!!

    ReplyDelete
  3. Saltistjejen - Tack! Håller med om att det är läsare som gör det men ibland är det lite trist att man alltid har samma läsare haha :) Sedan vore det intressant att veta vilka de är som läser men aldrig kommenterar!

    Jag tycker också bloggen öppnat upp en helt ny värld. Som jag minns att vi diskuterade en annan gång, med Petchie, så är det lite liknande när man var liten och hade 20 brevvänner. Sedan för mig (och även du) som är väldigt sociala människor som blir det ju ytterligare en kanal för snack! :)

    Kram!

    ReplyDelete
  4. GRATTIS!!!!
    Vad roligt.
    Ja, visst undrar man vilka som läser? Jag har ungefär 250 om dagen som tittar in. Av de 250 är det ju bara en bråkdel som kommenterar. Och det är det kära, fina "järngänget". Tack och lov för det. Att skriva en blogg utan kommentarer måste vara så dödande. Kommentarerna är bloggens blod och vitaminer.
    Men roligt är det att blogga!! Jösses vilka dörrar det har öppnat, och så många nya vänskapsband man knutit!!
    Fantastiskt medium!!
    Nu, Anna, får du gå mot tioårsjubileet!!!

    ReplyDelete
  5. Jättegrattis! Tänk din blogg är äldre än Os och mitt förhållande! ;-) Vi firar 5-års jubileum den 5 juni i år. Min blogg fyller 3 runt den 27 maj, tror jag. Jag började bara läsa bloggar några månader innan jag började blogga själv. Det var tack vare vår flytt till PR som jag hittade några bloggar (Anne i Oregon var nog den första bloggen jag läste tror jag) som skrev just av utlandssvenskor.
    Jag gillar din blogg jättemycket och är så glad att vi dessutom har lyckats träffas två ggr redan.
    Kram

    ReplyDelete
  6. GRATTIS! Wow, fem år! Du måste vara den av oss som har hållit på längst? Om jag inte minns fel fyller Annikas 4 i år, min fyller 3.

    Det är verkligen ett fantastiskt sätt att kommunicera, och vilka vänner man har fått! Jag måste säga att bloggen har varit min livlina här i Egypten när jag har suttit i det närmaste isolerad. Utan er hade jag blivit galen!

    Kram och Keep on blogging!!!

    ReplyDelete
  7. Annika - Tack! Du har dock många fler läsare än jag. Jag har kanska 250 unika i veckan. Jag tycker verkligen det är jättetrist när folk inte kommenterar men särskilt tråkigt är det när man kommenterar på någons blogg och inte får något svar! Det gillar jag inte, då blir jag lack hahaha!

    10 år är nästa milstolpe alltså! :)

    Petra - Bloggen är faktiskt äldre än mitt och Peters förhållande också! Vi träffades i början av november 2005 och räknar den 20 december som vår "dag". Så vi har "bara" varit tillsammans med fyra år och tre månader. Peter googlade faktiskt på mig och hittade min blogg och tjuvläste i allra första början. Lite orättvist tycker jag eftersom jag inte kunde hitta någon insiderinformation om honom! :) Nu är han dock sämre på att läsa den. Men han brukar ge mig tips "du borde blogga om detta".

    Kul att du gillar min blogg! Jag är också så glad att vi hittat varandra! Kram!

    Marianne - Jag tror nog att jag kanske har rekordet :) Jag skulle ju kunna säga 5½ år redan men det känns lite som fusk ;) Tror Annikas blir fyra år, ja, i höst väl? Och du fyller tre alltså. Det är ganska länge också.

    Jag tycker det är så kul med alla nya vänner jag hittat. Ibland önskar jag att jag hade fler utländska läsare men ni andra "duger" också haha ;)

    Kram!

    ReplyDelete
  8. Det blir jag med. Det har tom hänt att jag slutat läsa vissa bloggar just pga att de aldrig svarar sina läsare, eller gör återbesök. Isåfall, pffft...glöm det...

    ReplyDelete
  9. Grattis! :-) Jag firar 5 år i augusti. Ha det så bra.

    ReplyDelete
  10. Nilla - Tack! Grattis i förskott ifall jag glömmer det i sommar :)

    ReplyDelete
  11. Grattis!! (Bättre sent än aldrig.) :-)

    ReplyDelete