Thursday, April 28, 2011

Shorty

Yesterday Isolde weighed in at 5,960 gr - so not over 6 kg just yet - and was 58.5 cm tall. Or short rather. While she's on track weight wise she's slightly below "her" length. But nothing to worry about. She's not even 4 months after all. It's just her mum who likes seeing perfect diagrams and graphs ;)

Here she is pondering life on our recent trip to France.

8 comments:

  1. Hon är så himla söt!!! Och det ser verkligen ut som om hon strax ska tala om vad hon funderar på!

    Kramar!

    ReplyDelete
  2. Äsch, hon växer säker ikapp. Söt som socker är hon hursomhelst.

    ReplyDelete
  3. Japp, hon ser fortfarnade ut som Peter tycker jag ;-) Hälsa honom det! Jättesöt! Jag är säker på att hon växer ikapp precis som Västmanländskan skrev.

    ReplyDelete
  4. Oj, vad hon har växt! Hon är verkligen söt,,

    Jag ramlade in på denna blogg: http://lindasrum.blogspot.com/,, blev förbryllad, trodde att du bytt namn.. men det var en annan blogg med samma design! Blogg värdlen är bra liten, inser jag.

    Kram

    ReplyDelete
  5. Vad stor hon ser ut på bilden. Och då menar jag mer att hon verkligen utvecklat sitt mer perssonliga utseende. Ansiktsdrag och så. Jag tycker det är skoj när bebbar gör det. :-)
    Hon har ungefär samma proportioner som E hade i samma ålder. Vid 3 månader vägde hon ca 5,6 kg och var lite drygt 57 cm lång ser jag när jag kollade hennes growth chart. Kul!
    Kram!!

    ReplyDelete
  6. Hon ser ut att vara välmående tjej, screw the diagram säger jag! ;)

    Grattis till lägenheten förresten!

    ReplyDelete
  7. Vad härligt med alla ansiktstryck och interagerande. Alla tider har ju sin charm och jag njuter av det som pågår just nu. Samtidigt ska det bli jätteroligt när vår tjej blir lite större och "ger" lite mer som ett leende.

    ReplyDelete
  8. Marianne - :) Visst ser det ut som att hon snart ska berätta något! Kram!

    Västmanländskan - Kom på att hon egentligen är där hon började när hon föddes. Hon bara var lite längre ett tag och då förefaller hon kort nu :)

    Petra - T o m min mamma sa igår kväll att hon tycker Isolde är mer lik Peter :) Kram!

    Katarina - Tittade på foton från Isoldes första och andra månad igår kväll och man ser verkligen att hon var mycket mindre och mer nyföding då. Blev lite nostalgisk :)

    Jag kollade in den andra bloggen! Jag har ju tagit mallen från nätet så det är inte min egen. Lite kul att du hittade en med likadan! Kram!

    Saltistjejen - Jag tycker hon hade ganska starka drag redan här hon föddes (dvs hon var inte så där bebisskrynklig eller bara rund typ) men dessa har ju utvecklats ännu mer nu som du säger. Man ser det särskilt när man tittar på "gamla" foton.

    Kul att hon följer E litegrann. Jag jämförde med mig själv och jag var lite längre och lite tyngre i samma ålder. Men så vägde jag även 400 gr mer vid födseln. Kram!

    Marie - Som jag skrev till Västmanländskan så kom jag på när jag kollade in kurvan lite nogrannare så är det ju ungefär där hon startade, hon vara bara lite längre ett tag. Så egentligen kanske hon inte är så kort ändå :) Men oavsett, jag oroar mig inte egentligen!

    Tack!

    Anne - I början blev man så glad för minsta lilla min men nu är det ju en hel repertoar och hon visar med henne ansiktet och kroppen om hon är glad, ledsen osv. Det kommer vara så härligt när ni får första riktiga leendet! Kram!

    ReplyDelete