Friday, April 29, 2011

First Party

Isolde came along to Sabina's birthday drinks earlier tonight. I took the opportunity to go out for dinner with another friend first while Peter ate at home and went ahead to the bar with Isolde. After about an hour or so after I arrived she and I went home while Peter stayed with the birthday crowd.

Isolde was properly equipped for the event. At first she was wondering what we were doing to her but she quickly got used to her new headgear.










Via Anna's iPhone

10 comments:

  1. Ett par brahörselskydd kommer ofta till användning under de första (många) åren. Ja, du har ju sett en del foton på min sons lurar om man säger så (på bio, med damsugaren osv)... ;-)

    ReplyDelete
  2. Och ja, med två m ska det vara; damm. Blir så konstigt annars.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Jag funderar allvarligt talat på att skaffa sådana till vårt framtida barn (och kanske till mig själv också) för besök hos svär/farmor... Alldeles för mycket spanska svordomar och aggressivitet för ett litet oskyldigt barn, suck :-(
    Finns det speciella barnmodeller?

    ReplyDelete
  4. Cooola prylar ni har till Isolde. Först de tuffa bebissolbrillorna och nu hörselskydden. Såna där hörselskydd har jag redan tänkt på, verkar superbra. Vi har en flygshow som pågår här i området i sommar och då kommer såna där att behövas. Var har du köpt Isoldes?

    ReplyDelete
  5. Hihi... Hon ser ju att gilla dom stenhårt!
    Toppengrej ju så man kan ha med sig bebisen. Tror att barn mår bra av att få vara med i flera olika situationer. Redan från början.

    Kram

    ReplyDelete
  6. Nejmen, inte verkar den lilla ha ngt emot dem. GULLIGT!!
    OCH säkert smart, smart!
    Ngt sånt fanns inte för 14 år sen...

    ReplyDelete
  7. Haha, sa sot!! Klart det ska borjas i tid med fest och kalas :-) Kram

    ReplyDelete
  8. Bejla - Haha, just det, får se om Isolde blir som din son! :)

    Petra - Ja, de kan ju komma till användning i mindre högljudda miljöer, eller miljöer man vill skydda dem från på andra sätt :) Men vad tråkigt att de svär mycket :( Peter köpte dessa men de är den minsta storleken och de verkar sitta bra nu men hon kan säkert ha dem ett tag. Finns på de flesta barnbutiker. Minns dock inte om vi beställde dem på nätet eller köpte dem i affären. Det är i alla fall sådana här vi har: http://www.peltor.se/se/Product.asp?PageNumber=467&ProductCategory_Id=56&Product_Id=73

    Anne - Några coola grejer kanske vi har i alla fall :) Se länken ovan om du vill se vilken modell det är. Tror nog detta märke är amerikanskt så du kan nog hitta det. Jag har nog bara sett just den här modellen så den är nog ledande på marknaden.

    Anne - Såg ju lite frågande ut när de först sattes på men sedan verkade hon inte märka av dem. Jag tror också man ska ta med bebisen. Inte var och varannan dag för det kan ju bli för mycket intryck om man gör för mycket men då och då. Det finns så många människor som vill träffa henne och som vi vill ska ha en roll i hennes liv (och då måste hon få uppleva deras liv också) och vi föräldrar vill ju inte bara vara hemma utan fortsätta leva ett aktivt liv. Kram!

    ReplyDelete
  9. Marie - :)

    Annika - Hon var förvånad först men sedan verkade det okej. Det är bra att det finns sådana här prylar nu för tiden. Hon vet ju ingenting annat. Detsamma med solglasögon, bäst att vänja dem tidigt.

    Millan - Precis, hon kan ju inte missa en massa kul! :)

    ReplyDelete