Tuesday, April 26, 2011

Only in America...

Those of you living in the States have probably already heard about the J. Crew ad where a boy has painted toe nails - in neon pink - and the debate about gender this has caused. It's unbelievable what it has turned into. You'd think it was a joke or April Fools. Crazy. I'm speechless. As always, there's the Daily Show to set people (as in Fox* watching Americans) straight.





* Though this time also ABC, NBC and CNN seem to have jumped on the loony bandwagon.

6 comments:

  1. Ja, Anna...vart är landet på väg?? Detta fjanteri!! MAN tror inte det är SANT!!! Tänk att vissa reggar på det? Denna lilla baggis bland baggisar? NOG är det YNKLIGT!!!
    JAJAMEN; vi är så glada över The Daily Show som är en av Fox News verkliga motpoler. Fox News kan jag knappt ens se vädret på...
    OCH nu ska Donald Trump in i politiken också???!! Jag blir så trött, sååååå trött...
    USAs verkliga baksida: denna eviga förbannade dubbelmoral och dess eviga VALUES!!! Tur att man bor på rätt ort iaf. Mardrömmen skulle vara att sitta i ngn liten stad i the midwest eller i den djupa södern...

    ReplyDelete
  2. Men herreguuuug!!! Man vet inte om man ska skratta eller gråta! just sådant här känns om taget från 1600-talet! Ojojoj!!!! TRAGISKT är ordet! KJag blir skitsur rent ut sagt. Hur kan välutbildade människor vara såååååååå "konstiga" så trångsynta såååå icke-humana?!?!? Nej detta är verkligen en av de stora baksidorna med detta landet och kulturen som vissa personer lever i/efter. Jag tycker det är skandal att det ens NÅR medierna på det här viset. Nyheter my ass!! DETTA är väl ändå inget att visa. Å andra sidan har ju CNN´s huvudnyhet häromdagen varit att Lindsay Lohan var full igen. Och? frågar man sig....
    Nej fy så trist!!!
    Fy fan är bara förnamnet!

    ReplyDelete
  3. Kan inte annat än hålla med tidigare kommentarer! Händer det inget viktigare i samhället än så?! Tur i alla fall att USA har Jon Stewart & co som kan se orimligheten i det hela..

    ReplyDelete
  4. Herre min je! Jag hade inte hört talas om det här, och det är verkligen skönt att vi slipper SÅ banala diskussioner är i Sverige, även om vi har en del rätt infantila sådana vi också.

    ReplyDelete
  5. Annika - Ja, suck alltså. Tur att det samtidigt finns många som INTE tycker så. På tal om Trump, att bl a han inte tror att Obama är född i USA??!! Och på tal om Fox, de trodde ju först Obama var död när det var Osama... Men tur att du bor bland de normala haha! Fast du bor ju nära West Virginia.. ;)

    Saltistjejen - Tänkte också så, ska jag skratta eller gråta?? Jag är ändå förvånad att det var de andra kanalerna också som gjorde så stor grej av den, inte bara Fox. Men som tur är landet stort och det finns även så många som skrattar åt det. Men skrämmande många som tar det seriöst också :( Men du och Annika bor ju på rätt ställen i alla fall!

    Bejla - Tyvärr var det väl inte bara pga nyhetstorka utan vissa tycker så. Men tur Jon Stewart & co finns!

    Marie - Bra ord som sammanfattar det hela väl!

    Marianne - Bröstpumpsdiskussionen är väl en sådan, så som den förstorades upp. Men för det mesta är vi ju förskonade!

    ReplyDelete