Thursday, April 28, 2011

Final Countdown

Marianne started counting down weeks or even months before the big occasion; I make do with the one-day countdown*! So...tomorrow we will get the keys to our new home!



* Time has just flown by since buying and selling, the Christening, our Nice-trip, Easter...that I haven't had time to think about it. Luckily we're not moving in right away so there's time to plan that and think about interior decorating.

5 comments:

  1. Ja nu är det äntligen er tur att få ert nya hem! GRATTIS! Och vad skönt att ni kan flytta i lugn och ro, och sedan flytta till ett FINT hem. Här är INTE fint än, det kan jag lova! Tycker det luktar tåbira om stora bruna heltäckningsmattan på övervåningen ... : (

    Vilken fin spis ni får! Men du, skaffa ett galler så att det inte flyger gnistor! Haha, du kan säkert sånt redan, jag ska sluta vara morsig! : )

    LYCKA TILL MED LÄGENHETEN!

    KRAMAR!

    ReplyDelete
  2. Härligt! Förstår att det har varit svårt att lixom hinna med allt, men en dags nedräkning funkar ju det också. ;-)

    ReplyDelete
  3. Marianne - Nu har vi haft vårt nya hem i fem dagar fast det känns ju inte riktigt som vårt ännu då vi inte flyttat in än. Men vi har kommit i gång ordentligt med renoveringsplaner så det börjar kännas! Vi ska ha dit en parkettslipare i dagarna och sedan håller vi på att ta in offert från lite olika flyttfirmor om flytt kring den 19-20 maj.

    Lägenheten är ju i väldigt fin skick jämfört med ert hus men vi kommer ändå behöver fräscha upp nästan alla ytskick (vi vill ju även sätta vår egen prägel med tapeter osv). Vi ska även slå ut en vägg mellan en toalett och en garderob för att få plats med dusch och tvättmaskin där (det andra, riktiga, badrummet har badkar) så vi håller på att rita upp det. Sedan ska vi renovera köket men vi gör toaletten först. Men köket blir nog i år också.

    Vi kommer behöva ett galler för öppna spisen som sagt. Och tydligen är det inte bara elden som är farlig heller. Barn vill gärna äta aska tydligen. Nu är ju inte aska farligt men det är ju ändå inte så bra och det är ju inte kul om hon sätter svarta handavtryck på nya tapeten! :)

    Kram!

    ReplyDelete
  4. Västmanländskan - Tack! :)

    Bejla - Det bidde ju i alla fall en nedräkning. Får räkna ner till flytten istället :)

    ReplyDelete