Friday, February 11, 2011

Neck

Look at our talented little girl! Only one month old and already holding up her neck! She's been strong from the beginning but this time she held it up like that for a whole minute (though I only got the camera out at the end)!

P.S.! Please try not to listen to my silly baby talk voice! ;)

8 comments:

  1. Åååååååååååååh vad duktig hon är!!! Strong baby :D

    ReplyDelete
  2. Sådan mor, sådan dotter? :). Fina bilder i dina inlägg som jag har läst nu när jag åter är hemma i bloggosfären. Tänk ändå, redan en månad gammal.

    ReplyDelete
  3. Vilken duktig tjej! Tänk vad fort allting går, de utvecklas ju hela tiden! :)

    ReplyDelete
  4. Å vad hon är duktig! Just detta hade E svårt för. Hon HATADE tummy time som de kallar det här. Dels tror jag det var för att hon hade och har ett rätt stort huvud i proportion till kroppen. Liksom hennes pappa och hans syster.. ;-)
    Sedan spelade det eventuellt in att hon var lite preemie... Så hon var ju äldre men i tillrättalagd ålder ngt yngre än vad man tänkte när hon började med detta. Men som sagt det gjorde hon rätt sent och vi övade mycket på det trots att hon skrek som en galning arg som ett bi under tiden! ;-)
    Lite samma sak var det när hon skulle sitta upp. Huvudet ville hela tiden ner.... Vi körde "tripod-sittning" ett bra tag innan hon satt själv haha!
    Fast vad gällde resten av kroppen var hon rätt stark redan som liren bebis. Lustigt det där.
    Isolde är iallafall superduktig!!!
    KRAM!

    ReplyDelete
  5. Viket litet under vi har till barnbarn, tänk att hon redan kan lyfta sitt huvud så högt. kramar från mormor och morfar

    ReplyDelete
  6. Taina - Visst är hon duktig! Hon kunde hålla upp huvudet så där högt redan för två veckor sedan men inte så där jättelänge.

    Skolfröken - :)

    Pettas - Du menar att jag är bra på att hålla upp nacken? ;)

    Tack! Ja, tiden går så fort, så fort!

    Marie - Eller hur är det så! Känns som det är något nytt varje dag, även om det "bara" är ett nytt läte eller en ny min.

    ReplyDelete
  7. Saltistjejen - Isolde vill ju inte ligga så länge men ett tag i alla fall, kanske 5-10 minuter. Fast det är nästan så att hon föredrar det före rygg. På lekfilten alltså, i sängen ligger hon ju på rygg såklart. Men hon har hållt upp huvudet sådär (fast inte så där länge) redan från början. Jag skojade med Peter om att det kanske var därför hennes huvud inte ville komma ner under förlossningen. Hon kanske övade där inne ;)

    Kan förstå att det var svårare för E. Hon var ju egentligen inte "klar" när hon kom ut. Å andra finns det många andra "färdigbakta" barn som inte heller gillar tummy time. Vad menar du med tripod? I amningskudden t ex?

    Kram!

    Mamma - Visst är hon duktig! Vi är så stolta :)

    ReplyDelete