Monday, December 28, 2009

Winter Leisure


View from yesterday's walk. Today it's been very mild, so the snow is melting fast. Fortunately it's going to get cold again tomorrow, at least -10'C, so that should avoid complete thawing. We headed out to the country house today and are currently cosied up in front of the fire while waiting for our dinner and overnight guests to arrive.

3 comments:

  1. hej, nej någon lista har jag inte fått. hade nått minne av att det hade varit något om sport för ett tag sen men trodde att det hade en ganska annan inriktning. men bra ide att hålla en lista.

    ReplyDelete
  2. Jag längtar efter lite snö och vinterkänsla - hoppas på löftena om mer snö och kyla när vi anländer till Skåne den 2 januari! Jag ska inte klaga på 15 grader i Spanien eftersom det brukar vara så himla kallt inomhus, men 15 är bara lite för varmt tycker jag för den 30 december...
    Stor kram och GOTT NYTT ÅR!

    ReplyDelete
  3. Sparkling - Då får vi jaga rätt på listan! Tror det bara var sport i allmänhet så man kunde skriva vad som helst. Fast det kan vi ju alltid göra nästan! ;)

    Petra - Jag tror det fortfarande är kallt över hela landet så ni kommer nog få uppleva kyla i alla fall. Hur länge är ni kvar i Skåne? Ska ni till Bryssel också på den här resan?

    Gott nytt år!!

    Kram!

    ReplyDelete