Sunday, December 06, 2009

Secret Santa


One lucky blogger out there will get this in the mail soon! :-)

14 comments:

  1. Spännande! Jag skickade mitt paket i fredags... Svårt att vara anonym dock när man måste fylla i tulldeklaration och det uppenbart är skickat från PR - inte så många andra bloggare härifrån om man säger så :D
    KRAM och glad andra advent!

    ReplyDelete
  2. Petchie - Fast man behöver väl inte vara anonym när det väl är skickat och kommit fram? Jag skrev "önskar Anna" på paketet och det lär väl synas på poststämpeln att det är skickat från Stockholm. Så det är inte riktigt Secret Santa i den bemärkelsen. När vi gjort det på jobbet har vi inte avslöjat vem som köpte vad i efterhand men den här gången tycker jag det bara är roligt om man får reda på / luskar ut det! :)

    Adventshälsning och kram till dig också!

    ReplyDelete
  3. Å vad roligt, vad är det för något du är med i? Du får blogga om vad du får sen då :-)

    ReplyDelete
  4. Jag hoppade inte på detta, men kanske till nästa år. Ideen är rolig.
    Blir nyfiken på vad det är du köpt.
    Nej, jag fick inte heller känslan att man behövde vara anonym. Det är ju roligare också om man vet vem det är som skickat.

    ReplyDelete
  5. Skolfröken - Det var Emma som drog i gång ett julklappsbyte (se Emmama i blogglistan här till höger). Tyvärr är det för sent att delta nu men nästa år! Ska bli spännande att se vad jag får och från vem!

    Annika - Så du är inte med. Men det blir säkert en ny runda nästa år - om du kan vänta ett år! :) Jag hoppas att mottagaren bloggar om det så ni får se!

    ReplyDelete
  6. Jag kör nästa år. Kände att jag inte hann med detta, och jag tänkte undvika posten iår eftersom jag inte ska skicka hem ngt, hehe...OCh om jag kan undvika posten så gör jag det :-)
    men det är kul att följa er andra!!

    ReplyDelete
  7. Annika - Du gillar inte posten alltså? Är det bara den amerikanska eller den svenska också? :)

    ReplyDelete
  8. Åh, jag vet vem som är den lyckliga! :) Jag tycker inte det behöver vara hemligt när det väl är framme men gör som ni vill såklart! :)

    Kram!

    ReplyDelete
  9. Emmama - Jag börjar bli så nyfiken nu på vem som är min tomte och när min julklapp kommer!! :)

    Får man öppna så fort den kommer?!

    Kram!

    ReplyDelete
  10. Det var ju det jag tänkte, skulle ha fotat paketet! Men nu är det skickat, så det är för sent.

    ReplyDelete
  11. Marianne - Du får fota det du får och hoppas att din mottagare fotar din present!

    ReplyDelete
  12. Ja, såna finns ju. Och sen finns det vissa som inte gillar att ge bort såna här presenter. När vi uttryckligen avböjde från presenter när vi gifte oss och istället bad gästerna om att i så fall skänka pengar till några olika välgörenhetsprojekt som vi valt ut blev några sura. De tyckte det var trist att ge bort sånt, och så fick vi en skål och nån ljusstake ändå. Knäppt va!

    ReplyDelete
  13. Nej, nu postade jag till fel inlägg. Min kommentar var ju som svar på din replik i inlägget om annorlunda julklappar. Sorry!

    ReplyDelete
  14. Skolfröken - Så trist! Jag har också tänkt att jag skulle vilja göra en sådan variant när/om vi gifter oss. Antar att några kommer att vara tråkmånsar då också...

    ReplyDelete