Monday, December 14, 2009

Semi-White Bliss


The other snow disappeared quickly but now we have some new one. Will see how long it lasts...

10 comments:

  1. Skönt med snö i mörkret, det lyser upp. Hoppas det här får ligga kvar och att det blir mer till jul!

    Kram!

    ReplyDelete
  2. Hoppas snön får ligga kvar, precis som Marianne skriver så lyser det ju upp i mörkret, även om det bara är lite snö!
    Kram!

    ReplyDelete
  3. Så "juligt" det blir! Vi har fått snö, men den hotas av lite plusgrader och regn i veckan. Får hoppas det hinner dimpa ner mer före jul.

    Kram!

    ReplyDelete
  4. Marianne - Det lyser verkligen upp så jag hoppas att det ligger kvar ett tag. Men gärna mer som sagt, i alla fall på jul.

    Victoria - Jag hoppas att det får ligga kvar, för som du säger, även om det är lite så lyser det ju upp. Det ska bli -6´/-7 grader tydligen så då borde de få ligga kvar.

    Taina - Här ska det tydligen bli kallare så förhoppningsvis ligger det kvar. Det blev dock lite chock för kroppen att plötsligt behöva gå ut i minusgrader efter så milt novemberväder, brrr!

    Kram tjejer!

    ReplyDelete
  5. Härligt med snö!! Jag hoppas på en vit jul i Spanien - faktiskt större chans än i Skåne ;-) Kanske vi till och med åker upp i Pyreneerna någon dag!

    ReplyDelete
  6. Petra - Än så länge ligger det kvar och det ska bli ordentligt kallt till helgen, mellan minus 5 och 9. Jag hörde faktiskt att Skåne också skulle få snö men det är nog ändå större chans uppe i Pyrenéerna! Hur långt är det mellan Zaragoza och bergen?

    ReplyDelete
  7. Vad kul att snön ligger kvar!! Och att det ska bli kallt! Ja, jag läste också att det kunde bli en vit jul i hela landet.
    Tror att det är ca 1-1½ timme till Pyrenéerna från Zaragoza. Det finns berg på närmare håll, Os föräldrar bor i en by som ligger nära en annan bergskedja (Moncayo-toppen som är 2,314 m hög) och vi brukar se snö på de bergen ända till påsk.

    ReplyDelete
  8. Petra - Det har t o m kommit lite mer sedan igår men det är väl ändå inte mer än 1-2 cm. Men det duger för mig! Vad kul att ni har nära till berg och skidåkning!

    ReplyDelete
  9. LOOOVE it!!
    Anna, se nu till att inga plusgrader ska komma in och förstöra det där ljuvliga.
    I¨ll be there on FRIDAY!!!

    ReplyDelete
  10. Annika - Kolla mitt senaste inlägg!

    ReplyDelete