Saturday, December 05, 2009

Impulsive Drinking


6 o'clock post-Christmas shopping, pre-dinner drink, just like that!

7 comments:

  1. Najsigt snajsigt!!!
    Själv har jag just torkat lasagne över halva vardagsrumsgolvet efter att E kastade sin tallrik i båge... Och sedan efter utbrottet som kom med gråt och ilsketårar (hos henne) så har det nu nattats. Supertrött tjej men M och jag känner oss nästan handfallna. Vad GÖR man såhär tidigt en lördagkväll??? Normlat är ju E uppe till åminstone 21-tiden...
    Hm...
    Får se vad vi hittar på...
    Hoppas er julhandling gick bra!
    ;-)

    ReplyDelete
  2. Saltistjejen - Goda var de också! Kan verkligen rekommendera Brasserie Godot på Grev Turegatan 36 - så himla goda drinkar!

    Låter som Ella går igenom en utvecklingsfas (eller så är hon fortfarande inte riktigt frisk än och därav trött, eller kanske både ock?). Men hoppas ni kom på något att göra när ni blev plötsligt barnfria även om ni inte kunde gå ut direkt. Själva tillbringade vi kvällen i goda vänners lag. J kom över och åt räkor och aioli med oss och senare kom T och så spelade vi faktiskt Unop resten av kvällen. Det var jättekul!

    Kram!

    ReplyDelete
  3. Fritt ur hjärtat - Det var det! Vi var ju nästan ensamma i början också (sex-tiden) vilket var ganska skönt. Sedan började det droppa in folk både till baren och till restaurangen.

    ReplyDelete
  4. Jaha, jag trodde ni svängde ihop nåt hemma bara så där :-)

    Det är verkligen toppen att spontan-ta en drink sådär efter en dags shopping. Minns ett glas vin jag drack en gång på Sturehof efter att vi shoppat en septemberdag. Det var säkert nåt billigt husets, men det var grymt gott där och då när man var trött i fötterna.

    ReplyDelete
  5. Skolfröken - Inte den här gången men ibland händer det ju! :)

    Jag har inte tagit så många spontandrinkar efter shopping tidigare men jag tror nog jag gör detta till en tradition nu!

    Annika - It was!!

    ReplyDelete