Sunday, December 20, 2009

Singing in Christmas


My friend H sings in one of the Sofia church (Södermalm, Stockholm) choirs and this is probably the fourth year I go and listen to their annual Christmas concert. Highly recommended! Walking there in a foot of snow helped us getting into the right mood and spirit. Now I'm back home sipping ginger cookie flavoured coffee - yummy!

11 comments:

  1. Nu är det jag som mölar ner en pepperkaka i mitt kaffe för det är ju en såå god kombination! :)

    ReplyDelete
  2. Emmama - Det här var färdiga kaffeampuller från Nespresso men att göra eget från scratch funkar säkert också!

    ReplyDelete
  3. Åh vilken julstämmning!

    Kram Gunilla i Singapore

    ReplyDelete
  4. Å, tack för tipset. Det måste vi göra nästa jul!

    ReplyDelete
  5. Gunill - Hade redan kommit in i lite julstämning genom all snö och vår gran hemma t ex, men nu sitter den ordentligt! :)

    Kul att du tittade in! Ska kolla in din blogg också!

    Skolfröken - Ni kommer inte ångra er! Men värt att vara där MINST en halvtimme innan och ta en plats i mitten alternativt på läktarna. Akustiken är inte lika bra om man sitter under läktarna. Kostar 100 kr, håller på ca. 1 tim 45 min.

    ReplyDelete
  6. Verkligen fullt av julstämning i den bilden! Härligt.

    Kram!

    ReplyDelete
  7. Marianne - Det blev faktiskt en bra bild trots dålig mobilkamera (om du klickar på den). Man kan se att alla har en klick rött på sig och att kyrkan är julpyntad!

    Kram!

    ReplyDelete
  8. Snacka om att ha rätt julfeeling! Jag ska försöka gå in i min idag efter arbetsdagen...

    Kram!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Alltså ni bloggare som är i Sverige gör mig sååå avis! Snö, svensk julsång* och julmys... Jag var i kyrkan i Sverige för luciafirande senast typ 1999 men oh, vad fint det var. Sa precis till O på luciadagen att nästa år är det vi som pallrar oss till svenska kyrkan i Bryssel!!!
    Kram och god jul!
    *) som du kanske såg på videon i mitt senaste blogginlägg är den puertoricanska julsången inte så finstämd... I alla affärer spelar de julmusik som låter som speedad puertoricansk ska (en musikform jag blir helstressad av!!)

    ReplyDelete
  11. Taina - Jag har jobbar också fortfarande, har en halvdag kvar imorgon, men efter det ska jag verkligen gå in i julstämning! :)

    Kram! Och god jul om vi inte hörs innan dess!

    Petchie - Haha, men jag tror nog det kommer vara kvar ett tag, vi får hoppas på det i alla fall! När var det ni skulle åka till Skåne? Kommer du någonting till Stockholm förresten?

    Jag har faktiskt firat Lucia i Svenska kyrkan i Bryssel en gång. New York och London slår firandet där med hästvägar men det var ändå mysigt!

    Har inte lyssnat på PR-julmusiken ännu (var på jobbet då och där får vi inte lyssna/se på klipp) men ska göra det!

    God julkram!

    ReplyDelete