Thursday, October 29, 2009

Tonight: My Fair Lady


Girls' evening with mum. Dinner and wine, followed by a musical. We have seen it in London together so it was a "favorit i repris" as we say in Sweden!

8 comments:

  1. Ah vad mysigt med teaterkvall med din mamma. En sadan kvall langtar jag efter nu. Har inte sett My Fair Lady men det later som om den var bra da :-)

    ReplyDelete
  2. Många fina låtar i den musikalen!!
    "I dina kvarter" är min favvis!!
    KUL att gå på musikal! Åtminstone om man kan ngra av låtarna!
    Karolina och jag såg den här i Washington för ngt år sen. Dottern var icke impad, hmmm...
    :-)

    ReplyDelete
  3. Millan - Vi brukar hitta på lite kul då och då! Men vi har ju som sagt sett den förut i London och jag tyckte nog den var bättre. Fast det kanske är för att det alltid är bäst första gången!

    Annika - Jag kan inte någon av låtarna fast att jag såklart hört den "Spanska räven.." och ett par andra. Utan det är mer min mamma som verkligen ville gå på just denna och jag tycker all teater, musikaler osv är kul så jag sa inte nej! Kan nog förstå att Karolina tyckte den var lite trist hahaha! :)

    Anna - Alltid! Får se vad det blir härnäst!

    ReplyDelete
  4. Så kul att ha en kväll på tumanhand med din mamma!! Jag har inte varit på musikal sedan 90-talet... Oj, vad gammal jag känner mig nu!!

    ReplyDelete
  5. Petra - Ja, det var mysigt! Vi brukar som sagt ha "tjejkväll" då och då!

    Men Petra, då är det verkligen på tiden! :) Trodde du hade varit i London någon gång?! Görs det inga musikaler i Bryssel?!

    ReplyDelete
  6. Jodå, jag har varit på musikal två ggr i London - men det var 1988 och 89 :-) 42nd Street och Cats - min stora favorit! Sedan var jag på Kristina av (från?) Duvemåla på 90-talet, men den gillade jag inte.
    Det är nog dags igen, pinsamt klent med musikalbesök för min del! Hm, jag har varit på teater i Bryssel men aldrig musikal. Chess har jag drömt om att se sedan den hade premiär någongång på 80-talet...

    ReplyDelete
  7. Petra - Det var ett tag sen! :) 42nd Steet känner jag inte till faktiskt och Cats har jag aldrig sett fast att det är en klassiker (förutom på TV). Jag tyckte Kristina från Duvemåla var jättebra! Såg den på Cirkus i Stockholm. Det var förresten en lite annorlunda upplevelse för det var en person i publiken som blev sjuk - hjärtattack eller liknande - och de fick avbryta en stund. Som tur var verkade mannen ändå må relativt bra när de rullade ut honom. Men först trodde jag att det var en kvinna som hade haft en förlossningspsykos eller liknande för det var en kvinna som började skrika just när Kristina håller på att dö i barnsäng på scenen. Men det var kvinnans man som var sjuk.

    Teater är ju också kul. Många föredrar ju det över musikal, inklusive Peter. Jag tycker nog lika mycket om båda, det beror mer på handling och kvalitet och så.

    Kram!

    ReplyDelete