Monday, October 12, 2009

The Fun Theory

6 comments:

  1. Vad bra! Tänk om det var så hela tiden. Själv använder jag ALLTID trapporna om jag inte har en astung resväska :D

    Kramen

    ReplyDelete
  2. Taina - Det vore något! Jag tar ofta trapporna men inte alltid. Ofta tar jag rulltrappan men gåspringer upp den (och hatar folk som står i vägen!) :)

    ReplyDelete
  3. Vad coolt!! Jag försöker också att alltid ta trapporna! Blir vansinnig på folk som inte ens går på ett rullband - typ på flygplatser, snacka om höjden av lathet!! Om det är mycket folk på rullbandet, går jag istället bredvid för jag gillar inte att bli transporterad som boskap...

    ReplyDelete
  4. Petra - Vore kul att de alltid var pianotrappor! Jag förstår inte heller varför folk står på rullbandet! Okej, om de har en massa väska på en vagn samt två ungar med sig men unga människor med en kabinväska??!!

    ReplyDelete
  5. Jag antar att den inte finns kvar, har inte varit vid odenplan efter det här, synd att man missade den här dagen - jättekul med en pianotrappa ju.
    Jag kommer ju från en stad där det inte finns några rulltrappor, så jag ser det ju som bonus varje gång jag får åka i en ;)

    ReplyDelete
  6. Leopardia - Nä, den var nog bara där något dygn och det verkar ha varit i sommar eller i september när det var varmt och skönt för folk går sommarklädda.

    Är det verkligen en "stad" då haha?!

    ReplyDelete