Wednesday, June 17, 2009

Match Ready


Got the gear for the annual football game against the Ministry of Foreign Affairs. Do not want to end up with badly bruised legs like last year. Fingers crossed that we get to keep the trophy!

7 comments:

  1. Hahaha!! LYCKA TILL!!!!!!
    Hoppas ni vinner och får behålla trof+en! jag vill se bild på den förresten! :-)
    KRAM!!

    ReplyDelete
  2. Saltistjejen - Tack! Önskar jag hade sparat allt från när jag spelade fotboll men jag slutade ju när jag var 16 år så det var ju ett tag sedan. Spelade iofs några gånger i England men då kanske jag inte hade något skydd?? Minns ej! Kanske lånade?!

    Trofén är ganska liten och blygsam men om vi vinner den igen ska du få se en bild. Kanske har en bild från förra året iofs, ska kolla!

    Kram!

    ReplyDelete
  3. Ojoj, lycka till!!! Fotboll kan jag inte spela, har noll bollsinne ;-)

    ReplyDelete
  4. Anna - Tack! :)

    Petchie - Tack, tack! Många i laget kan inte heller (och det var LÄNGE sedan jag spelade) men de ställer upp ändå för skoj skull. Men en del av killarna (det är mixat lag) tar det på fullt allvar :)

    ReplyDelete
  5. Oj, har du spelat fotboll! Det kan inte jag, som Petra har jag noll koll när det gäller bollar. Dessutom är det så brutalt, jag hade gjort mig illa : D

    Hoppas ni vann så ni får behålla trofén!

    Kram!

    ReplyDelete
  6. Marianne - Jo, jag har det men det märks knappt idag! :) Vi är ganska snälla ändå, eller, jag kände ju ett behov att köpa benskydd så... Men man märker ju vilka som inte är vana spelare och är snällare mot dem. Du får läsa om trofén här ovan!

    ReplyDelete