Wednesday, June 24, 2009

I Did It!


Went on the new ride Insane at Gröna Lund, the amusement park in Stockholm!

14 comments:

  1. Det betyder bara en sak då? Insane....hahahaha!
    Kramen

    ReplyDelete
  2. HUR var den då??? Lika läskig som den ser ut, eller tamare???
    Karolina vill absolut prova den. Men jag är ju fegare än feg och skulle aaaaaaaldrig våga...

    ReplyDelete
  3. Åh fyyy, den verkar så läskig.
    Är impad att du åkte, det vet i sjutton om jag skulle ha gjort...

    ReplyDelete
  4. Taina - Haha! Japp, lite galen är jag allt. Det var bara jag och min chef så åkte den. Vi skojade om att vi var ju de som är "sane" egentligen för det är ju faktiskt för åkattraktionerna som man går dit! :) Kram!

    Annika - Den var läskig men det var värt det och jag skulle kunna igen! Det var mycket blod till huvudet och det var svårt att hålla huvudet stadigt mot ryggstödet. När man var var klar så snurrade det i minst en halv minut. Men egentligen var vi kanske bara upp och ner ordentligt en gång och det var en väldigt kort åktur. Så Karolina borde verkligen åka! Vi satt med två tunga karlar bakom och så snurrar man mer eftersom det blir ojämnt. Ett tips är dock att inte åka bergochdalbanan direkt efter. Kände mig lite "queasy" efter det :)

    Anna - Det ser ut som den är mycket längre när man tittar på de som åker men det kändes jättekort. Så du vågar nog! Det var ett häftig upplevelse, men eftersom den är så kort så var det bara kul. Om den hade varit längre hade det nog varit lite mindre kul. Rekommenderar den före den där Kvasten eller vad den heter. Den är lika kort men så tråkig. Bergochdalbanan är dock fortfarande min favorit! En klassiker! Åkte Vilda musen också men den är lite ryckig. Annars körde vi mest femkamp (jag kom tvåa). Får gå tillbaka och åka lite mer någon dag.

    Grattis på födelsedagen förresten! Får gå in på din blogg och gratta också!

    ReplyDelete
  5. Underbart, jag äääälskar bergochdalbanor, ojojoj! :)

    Kram!

    ReplyDelete
  6. Men shit!!! Du den vet jag inte om jag vågat åka. Jag ahr blivit så himla harig på äldre dar.. haha! När jag var yngre gillade jag berg-o-dalbanor. Bara det inte var alltför mycket "nurra kring egen axel" (typ karusell) för jag har lätt att må illa då.
    Men huh! Denna vet jag verkligen inte om jag skulle haft modet att testa.
    Kram!!

    ReplyDelete
  7. Nej hu, aldrig i livet! Hellre vinterbadar jag! Ingen får någonsin upp mig i en sån där tortyrmaskin!

    Du är modig du!
    Kram!

    ReplyDelete
  8. Emmama - Du får testa nästa gång du är i Stockholm! Kram!

    Saltistjejen - Jag vågade jättemycket när jag var liten, man är ju sån då! Fast t ex Fritt Fall och sådana där mardrömsrgejer på amerikanska möjesfält har jag aldrig vågat åka! Om du ska åka något ska du åka stora berg-o- dalbanan (Jetline). Vilda musen är en nyare, liten berg-o-dalbana som liksom går innanför Jetline men den är mycket snävare och ryckigare. Har ni varit på Six Flags eller liknande någon gång? Kram!

    Marianne - Jag åkte med min chef så jag tycker att jag borde få extra poäng när bonusen ska sättas just för visat mod! ;) Just den här väljer jag före vinterbad fast kanske inte sådana där otäcka saker i brittiska och amerikanska nöjesparker. Du vet sådana man nästan måste skriva på en disclaimer innan man åker! Kram!

    ReplyDelete
  9. WOW! And I mean WOW WOW WOW! I sat on one...which had possible two loops only. I won't be doing any more of those....too stressful on the heart.

    ReplyDelete
  10. Nä fy! Jag som tycker att Vilda musen är läskig.

    ReplyDelete
  11. Den skulle jag vilja prova. Jag älskar berg och dalbanor. Det skall gå fort och det skall pirra i magen :-)

    ReplyDelete
  12. Ah fy sjutton. Den ser ju skitlaskig ut! Jag har blivit hur harig som helst... brukade kunna aka allt, men nu mar jag illa och far svindel bara jag ser en laskig bergodalbana...
    Kram

    ReplyDelete
  13. urk, jag har blivit jättefeg på äldre dar, vill inte alls ha spänning i livet i form av upponervända världen etc :), så detdär skulle absolut inte vara något för mig. Fina foton från er resa, och också där nere i inlägget om halvårskollen (gillade speciellt det från bröllopet - verkligen romantiskt skimmer, och baby Daniel :). Trevligt veckoslut!

    ReplyDelete
  14. Edina - You should try it some time! But maybe start with something lighter! I didn't worry about my heart but all my blood did rush to my head and the G force made it difficult to hold my head up.

    Skolfröken - Vilda musen är ju ganska ryckig. Då föredrar jag riktiga bergodalbanan!

    Maisoui - Då får du pallra till dig på ett besök snart! Kan rekommendera mitt i veckan innan löning. Då är det 10 minuters kö till Insane istället för 1 timme!

    Millan - Jag har också blivit rädd. Skulle aldrig åka Fritt fall eller Extreme men den här gick bra och jag är ganska stold över mig själv faktiskt haha!

    Jemayá - Du får åka Nyckelpigan med lille sonen istället då! :) Kul att du gillade fotona! Visst blev den cool (och vacker) den där bilden från bröllopet!

    Kram allihopa

    ReplyDelete