One of my plans for my maternity leave is to bake sour dough bread. Or it was my plan. I haven't started yet but with 4½ months to go so there's still time I guess!
If I already had started a sour dough batch I wouldn't have to worry (?) about who'd take care of it - as you probably know it has to be constantly "fed" flour and water - if we went on holiday, as I could just have it check into the world's first sour dough hotel! At only 200 SEK per week.
According to the owners the "guests" are treated really well during their stay and checking out fat and content, so maybe I should start one and have let it go on vacation right away?!
Hörde om detta för ett tag sedan och ja vad ska man säga? Vet inte om jag tycker det är roligt eller bara knäppt...?! ;-)
ReplyDeleteJa, det är väl helt otroligt. Jag tycker att det är både roligt och knäppt ;)
ReplyDeleteHahaha... Låter mest knäppt tycker jag! :)
ReplyDeleteSaltistjejen - Så du hade hört talas om det fast du är "over there" medan jag missat det! Det är nog lite både ock men kul med nya idéer ändå! Men tror inte att de tjänar pengar på det utan det är bara en extragrej de gör. Läste att de gjort detta för andra bagerier tidigare/redan.
ReplyDeleteVästmanländskan - Undra hur många som utnyttjar "tjänsten" eller om de flesta bara skrattar åt det?!
Anki - :)