Friday, June 17, 2011

Presents

Thank you Erik & parents over in Amerikatt for the super cute RL dress! Will be perfect this summer!

Thanks also to my aunt Bicke for the beautiful blanket she's crocheted for Isolde! Her future teddies and dolls will have luxury bedding!

And thank you to my other aunt Kerstin for Pingu (and thanks to your friend for making him)! He's adorable! Thanks also for the angel (not in the picture)!


4 comments:

  1. Åh, vilken fin virkad filt - jag älskar sådana filtar! Min mamma och jag hittade en massa virkade grytlappar hemma som vi funderar på om man kan virka (?) ihop till en liten filt... Det lär iaf inte bli jag som virkar eftersom jag inte kan virka ;-)
    Och RL gör sådana fina små klänningar, Os systerdotter har nog RL-klänningar i alla storlekar som vi köpte i PR. Synd att jag inte känner för att klä vår son i klänning :D

    ReplyDelete
  2. Petra - Visst är den fin! Det låter som en bra idé att virka ihop grytlappar tycker jag! Fast jag kan inte heller virka :) RL har ju i alla fall söta pikéer er son kan ha på sig! :)

    ReplyDelete
  3. Så bra att det kom fram ordentligt! (ursäkta att kommentaren är så sen. Kunde inte kommentera med en gång och sen glömde jag bort mig) och bra att storleken passar.
    Jag hittar också så många fina grejer på tjejsidan på RL, pojksidan är lite sparsammare. Beror kanske på att jag inte gillar kragar på Erik. Fast när han blir större, och har fått hals ;), då kan ha kläder därifrån. :)

    Jåttefin filt! Så kul med handgjorda grejer.
    Kram

    ReplyDelete
  4. Fröken Anki - Ingen fara, jag hade tänkt mejla dig också och tacka men har inte kommit till skott än! Tycker nästan det verkar vara så i allmänhet, att det är lättare att shoppa till flickor. De säger i alla fall mammorna i min mammagrupp. Men de är lite konservativa Östermalmsbor så vet inte hur representativa de är... ;) Skrattade åt kragar och avsaknad av hals :)

    Kram!

    ReplyDelete