Sunday, November 15, 2009

Stockhome


Back home after a lovely weekend in Berlin. I took a piece of the wall and the city with me, literally and in my heart. A new favourite!

9 comments:

  1. Ska bli kul att höra mer om dina Berlin-äventyr! Jag gillade staden jättemycket när jag var där 2005, och hoppas åka dit igen snart.
    Kram och trevlig start på den nya veckan!

    ReplyDelete
  2. Jag har tyvärr aldrig varit där me min pappa har talat sig blå om den staden och jag har ofta tänkt att jag skulle vilja åka dit. Ser fram emot en reseberättelse! Kram!

    ReplyDelete
  3. Jag har heller aldrig varit där. Har nog aldrig varit sugen. Men du kanske kan göra mig sugen?

    Kram!

    ReplyDelete
  4. Petchie - Måste bara rensa lite foton först! :) Jag blev lite kär i staden faktiskt och hoppas åka tillbaka snart. Ha en bra vecka du med! Kram

    Emmama - Du borde verkligen åka dit! Reseberättelse kommer! Kramis

    Marianne - Jag tror jag kommer att lyckas! :) Kram!

    ReplyDelete
  5. Jag har inte heller varit där, men jag hoppas att det blir av ngn ggn framöver.

    ReplyDelete
  6. Visst är det fint där? Jag har inte strosat runt SÅ mycket men lite så. Snart ska jag dit igen och hoppas få en tur någon av kvällarna i alla fall.

    Kramen

    ReplyDelete
  7. Annika - Hoppas du får tillfälle!

    Taina - Hoppas du får lite mer tid över den här gången! Kan rekommendera Judiska muséet och DDR-muséet. Checkpoint Charlie-muséet var också bra men lite rörigt. Riksdagen också om du har tid att köa en halvtimme. Väl värt det! Men du kanske har varit på dessa redan?

    Kram!

    ReplyDelete
  8. Jag tycker det verkar som att alla som varit i Berlin bara älskar den staden. Nu har jag inte varit där själv, men förhoppningsvis blir det av någon gång...

    ReplyDelete
  9. Leopardia - Jag har inte heller hört någon säga att de inte gillade Berlin!

    ReplyDelete