Friday, November 13, 2009

Berlin!


Show & Tell will have to wait a few days because I'm off to Berlin for the weekend. I've never been so I'm really looking forward to it! Poor Peter will have to work while I do the sights. Hopefully he'll have some free time on Sunday. I have brought lots of magazines and a book - holidays and weekends at the country house seem to be when I read there days; all other time is computer time hahaha :-)

8 comments:

  1. Vad trevligt! Ha det så kul nu :D

    ReplyDelete
  2. Ha så trevligt! Och hoppas att Peter hinner umgås lite med dig också och inte bara jobba.
    Kram!

    ReplyDelete
  3. Jag har heller aldrig varit där!
    HA så jättekul!!!

    ReplyDelete
  4. Tycker MYCKET om Berlin

    och

    ÄLSKAR Air Berlin. De behandlade oss sjukt väl när vi åkte till Mallis för ett par år sen. Massor av barnvänlig attityd och allmänt god service. Sen blev den semestern dessutom kanon.

    ENJOY!

    ReplyDelete
  5. Hoppas att ni har fått en riktig smaskig tysk söndagsbrunch!! Tyskarna är bäst på bruncher - tycker både O och jag. Han snackar alltid om bruncherna han har ätit i Hamburg och jag har ätit enorma bruncher i både Berlin och Aachen! Mums!
    Kram
    PS Jag har idag valt ut litteratur till våra resor i december (kryssning + Spanienjul) - är det lite knäppt att börja med det redan?

    ReplyDelete
  6. Alla - Tack för era hälsningar!

    Anna - Vi fick i alla fall söndagen tillsammans och vi åt middag tillsammans fredag och lördag, dock med Peters kollega men det var bara trevligt att höra lite om Berling och Tyskland från en riktig (öst)tysk.

    Pappabloggen - Har inget att klaga på med Air Berlin heller. De hade kunnat förvarna om att deras "frukost" var en chokladmuffins men den var ju gratis i alla fall! :)

    Petra - Det blev faktiskt brunch på Dresslers (så mer franskt än tyskt) som vi först i efterhand förstod var en kedja. Gott och lite lyxigt med mat serverat på trevåningsfat (vad det nu heter??)!

    Haha, du är nog lite knäpp allt! ;) Vad ska du läsa då? Jag läste en rolig bok medan jag var i Berlin som jag hittade på pressbyrån på Arlanda. "Den absolut sanna historien om mitt liv som halvtidsindian" av Sherman Alexie. Den är mer tonårsbok men den var kul ändå. Skriven av en ståuppare.

    Kram!

    ReplyDelete