Monday, August 10, 2009

Madonna!!


Difficult to get good pictures with a mobile phone sitting half a mile from the stage but wanted to give you something!

7 comments:

  1. Snacka om att jag är avundsjuk...men är glad för din skull att du fått se och lyssna på en MEGAstjärna live!!!

    Kramen

    ReplyDelete
  2. Hur var det, hur var det? Har flera vanner som varit och vissa alskade det och andra var lite besvikna.. Vad mycket fina bilder jag ser nedan, vilken harlig semester du verkar ha! Och OK Amen ar en av mina favoritbocker faktiskt, hoppas det gar bra med lasningen av den. :)

    Stor kram och semestra pa!

    ReplyDelete
  3. Häftigt foto!! Tänk att du fått se legenden Madonna i konsert!
    Har missat att du läser Ok, amen - den gillade jag skarpt och är lite sugen på att åka till WIlliamsburg nästa vecka! Vad är era planer för NYC? Vi kanske kan "samköra" om vi har samma intressen...
    KRAM och vi ses nästa vecka på Manhattan!

    ReplyDelete
  4. Wow! Häftigt med Madonna! Henne hade jag gärna sett. Och så får du träffa BÅDE Saltis och Petra i NYC! Jag är avis!

    Kram!

    ReplyDelete
  5. Taina - Jag nu kan jag ticka av Madonna! Har alltid velat se henne! Har ju sett Michael Jackson två gånger och de två är (var) ju de största stjärnorna liksom!

    Emmama - Jag tyckte det var jättebra! Vi dansade en hel del. En del i publiken var dock jättetrista och bara satt där. Sedan är det såklart en show, som hon gjort flera gånger tidigare, och så är hon en professional. Då blir det kanske inte gemytligt och kontakt med publiken på det sättet. Men det hade jag inte förväntat mig heller. Jag gillade också hur hon blandade gammalt och nytt och hur hon vävde in romsk och annan folkmusik t ex. Gillade även techno/dance-biten. Lite trist att hon inte gjorde något encore-nummer. Ullevi är ju så stort också och vi satt långt borta så hon såg ju ut som en myra men det var jag beredd på.

    Vår semester var jättemysig och nu bär det av på nästa etapp: USA! Klockan är 23:22 och vi ska försöka sova några timmar innan vi ska upp 04:30!

    Har faktiskt inte hunnit börja på "Ok, Amen" ännu. Har läst "Fishing in Utopia" och en massa Economist istället men tänkte ta med den på resan.

    Kram!

    ReplyDelete
  6. Petra - Det var lite svårt att få några bra foton med mobilkameran men detta blev lite roligt faktiskt! Det är ju lite så faktiskt - man ville både se henne för musiken och den artist hon är och för att kunna bocka av henne på listan ;)

    Som jag skrev till Emma här ovan har jag inte börjat på "Ok, amen" ännu men snart!

    Vi har egentligen inte några definitiva planer förutom goda middagar och besök på en "hemlig bar". Vivill till the Met och till minst en rooftop bar. Annars strosa runt, bara kolla, shoppa lite. Vi bor i Chelsea på ett Hilton Garden Inn. Var bor ni? Och vad vill ni göra? Jag mejlar dig våra mobilnummer!

    Vad coolt det ska bli att ses i NYC! Kram!!!

    ReplyDelete
  7. Marianne - Synd att du missade Madonna! Men hon håller säkert på i 20 år till à la Tina Turner! :)

    Det känns jättehäftigt att få träffa både Petra och Saltis samtidigt och i en sån skön stad som New York! Jag kommer dock inte blogga från den här resan som med Sverige-resan men såklart i efterhand. Så Saltis hinner nog före! :)

    Kram!

    ReplyDelete