News and commentary on the life of the person behind this blog and on events in Sweden and around the world. Personal anecdotes, OP-Eds, reading suggestions, etc. Enjoy, and comment!
Thursday, September 10, 2009
Yummy!
I can report that the tabouleh (served with chicken, yoghurt and pepper hummus) was really good, though some lessons were learnt in the process (will point them out in the actual recipe post).
Millan - Jag gjorde några misstag också. Det blev ändå gott men jag kom på flera saker som jag gjorde annorlunda. Kommer specificera det när jag lägger upp receptet.
Petra - Det är nog lite både ock i hummusen. Den är en ny produkt från GoGreen tror jag. De har lika olika salsor och dipper med lite roliga smaker. T ex den här starka hummusen, en jättegod salsa och någon slags morotsdipp. http://www.gogreen.se/gogreen/se2.nsf/page.items.www/35ED358176F21A25C1257435004AF152
Aha, tabouleh ar en san dar grej som jag testade gora en gang och som inte blev bra och darfor har jag inte testat igen... men det har lat gott!
ReplyDeleteMums! Tänkte först "pepparhummus??" men det är väl paprikahummus på ren svenska ;-)
ReplyDeleteMillan - Jag gjorde några misstag också. Det blev ändå gott men jag kom på flera saker som jag gjorde annorlunda. Kommer specificera det när jag lägger upp receptet.
ReplyDeletePetra - Det är nog lite både ock i hummusen. Den är en ny produkt från GoGreen tror jag. De har lika olika salsor och dipper med lite roliga smaker. T ex den här starka hummusen, en jättegod salsa och någon slags morotsdipp. http://www.gogreen.se/gogreen/se2.nsf/page.items.www/35ED358176F21A25C1257435004AF152