Wednesday, March 23, 2011

Tristan

Isolde's beloved Tristan has set out on the journey* of a lifetime. We have just received word that he has made it to his first destination. You'll be able to follow Tristan's adventure here.

* Hopefully with a happier ending than that of his namesake

10 comments:

  1. Miranda

    Very cute pic. She's changing all the time now. (Like they do of course!)

    ReplyDelete
  2. Supermysigt, ja vi får hoppas att slutet blir lyckligare än i Tristan & Isolde!
    Jag har inte svarat på dina kommentarer, men är jätteglad för dem alla och svarar här istället =)). Kul om du vågar testa steken någon gång...den skötte sig själv i ugnen så det var faktiskt inte så bökigt!
    Kramar Lia

    ReplyDelete
  3. Å vad häftigt! Hoppas att han kommer hem igen sen efter resan. Har ni skickat honom med vänner eller kommer han att kunna resa med främlingar också? Du måste rapportera om vad som händer!

    Du, ledsen om jag kommenterat sällan, läser alltid i IPhonen och har svårt att få det att funka att kommentera på Blogger med den. Det är säkert jag som gör fel...

    ReplyDelete
  4. Miranda - They do. I think she can look so different from one picture to the other in the same day!

    Marie - Visst är det en mysig idé!

    Lia - Får se hur jag gör, rapporterar i så fall.

    Skolfröken - Hoppas det! Jag har ju skrivit in instruktioner på sidan man ska gå in på samt i hans "pass" så jag hoppas folk ser det och följer dem. Jag har satt honom på "wild" vilket innebär att varje person får bestämma vem de skickar honom vidare till. Så vi kommer definitivt inte känna merparten av dem han besöker. Fast det är ju inte riktiga främlingar, dvs jämfört med om man bara skulle ge honom till någon på gatan. Jag lovar rapportera i alla fall! :)

    Ingen fara, jag tycker du ändå kommenterat ganska ofta! Jag tycker också det är jobbigt att kommentera i iPhonen - kommer bli lättare nu när vår iPad kommer snart!!

    ReplyDelete
  5. Hur funkar det här? Ger man nallen till någon som sedan ska ge den vidare, eller sätter man den på stan någonstans? Hoppas att det funkar så att det blir en fin reseberättelse!

    Kram!

    ReplyDelete
  6. Marianne - Man kan göra hur man vill men jag skickade till en bloggvän (vill inte avslöja vem ännu) som själv får välja hur de skickar vidare honom, om det blir via posten eller personligen till någon de känner eller hur de gör. Ska i alla fall bli spännande att se hur det går!

    kram!

    ReplyDelete
  7. Ska bli spännande att se hur det går! Jag har för mig att det fanns någonting sånt här med böcker också, men jag har glömt var det var. Annars hade jag nog hoppat på nu när jag kan gå och köpa en bok och skicka vidare utan att plundra samlingen : )

    kram!

    ReplyDelete
  8. Marianne - Jag har bara hört talas om att man lämnar böcker på en bänk eller liknande vissa datum på året. Är det det du tänker på? Kram!

    ReplyDelete
  9. Kul idé! :-) Och ja, jag är lite småsen med kommenterandet igen, igen (efter semester/tjänsteresa osv)... ;-)

    ReplyDelete
  10. Bejla - Visst är det kul idé! Nu har vi fått lite reseberättelse från Tristans första destination och nu är han på resande fot igen!

    ReplyDelete