Tuesday, March 22, 2011

Me Time

On my way to the hairdresser sans bébé for some well-needed beauty treatment. Haven't been since October as I never went at Christmas as planned.


Via Anna's iPhone

8 comments:

  1. Härligt med lite egentid. Hoppas du blir nöjd med håret också.

    ReplyDelete
  2. Miranda
    Not sure about the "well needed" you alway look so great in your photo's. Not like bloody Shrek woman over here! I swear if I don't wax my legs soon,I'll be getting it cut and blow dried at the same time as my head hair! Tmi? Probably! lol

    ReplyDelete
  3. ANNA!!! I got the lovely parcel. THANKS:)

    ReplyDelete
  4. Härligt! Jag ska boka in en frisörtid när jag åker till Sverige, för jag litar inte på tyska frisörerna. Har inte heller varit sen september så det behövs!

    ReplyDelete
  5. Västmanländskan - Det behöver man då och då! Även om det bara är en timme eller så. Blev nöjd men sedan kan man ju aldrig fixa det så bra som de gör där :(

    Katarina - :)

    Marie - Då är det nog på tiden. Jag hade svårt att hitta bra frisörer när jag bodde i England, om jag inte betalade hutlöst mycket vill säga. Klippte mig länge hos samma i Södertälje (min barndomsstad) för att jag inte hittade någon bra i Sthlm heller men nu har jag hittat en som jag gillar jättemycket!

    Skolfröken - Det blev bra fast som jag skrev till Västmanländskan kan man ju aldrig få det lika snyggt som frissan kan!

    ReplyDelete
  6. Miranda - :) Thanks, you're sweet. And funny! :)

    Edina - Great! I was starting to worry that it had got lost somewhere!

    ReplyDelete