Thursday, March 17, 2011

Flat for Sale

I will really miss this place - it's been a great home for the past 4½ years! At least I think this is our flat... haven't seen it this clutter-free and clean! ;)

The building


Entrance hallway and bathroom


Kitchen


Living room


Bedroom


Balcony (including a summer picture)


Layout

13 comments:

  1. :-) ja det ser verkligen ut som ett showhome! Otroligt fin!! Gillar ert vardagsrum sarskilt mycket!
    Kram

    ReplyDelete
  2. Millan - Haha, tack, det var snällt! Vi gillar också lägenheten och inredningen, såklart, eftersom det är vi som inrett den men kul att höra det från andra! Det kanske ser lite stelt ut på bilderna i o m att det är så undanplockat men det är en mycket hemtrevlig lägenhet. Perfekt för mingel och fester. Den känns större än 58 kvadrat eftersom man kan gå runt. Kram!

    ReplyDelete
  3. Åh, vad fint. Tänkte just säga att den känns riktigt stor pga bra planlösning (gillar förresten att du lade ut bild på planlösningen också, inte bara bilder, alltid intressant se just en ritning).
    Just det där med att kunna gå runt känns himla trevligt. Era golv är så fina också! Förstår att ni trivts och mått gott i den här lägenheten under de senaste åren.
    Lycka till med försäljningen, jag antar att allting i sedvanlig Stockholmsanda går från visning-budgivning-klar affär på max en vecka. Skönt, så man slipper hålla städat och fint i veckor eller månader för visningar. Marknaden här är ju mer på den nivån, tyvärr... KRAMAR!

    ReplyDelete
  4. Så fint! Den blir såld på ett kick:)

    ReplyDelete
  5. Den är ju jättefin så jag förstår att ni har trivts jättebra där och det lär nog inte vara några som helst problem att sälja.
    Trevlig helg.
    Kram!

    ReplyDelete
  6. Oj, så fint du bor nu och jag förstår att lägenheten kommer bli saknad. Och bra läge också. SYND att jag inte bor i Stockholm och letar lägenhet, då hade jag slagit till direkt :-)

    Hoppas allt är bra med lilla Isolde!

    ReplyDelete
  7. Vilken fin lägenhet! Den kommer säkert att sälja snabbt. Förstår inte riktigt hur folk har råd i Stockholm eftersom prisnivåerna ligger så högt. Tack för alla dina kommentarer - har svarat nu. :)

    ReplyDelete
  8. Vilken fin lägenhet! Den ska nog gå lätt att sälja. Inget bud från mig dock, denna gången. ;-)

    ReplyDelete
  9. Ja, det var home-"stage:at". Men det måste ju bli så.
    Ser ut att vara en trevlig lgh ni bott i. Gillar ert kök. MKT!!!!

    ReplyDelete
  10. Den lägenheten hade jag också saknat. Superfin!

    ReplyDelete
  11. Anne - Tack! Den är bra planerad och känns större just för att man kan gå runt tror jag. Trägolven (furutiljorna) i sovrummet och köket är fina men tyvärr så ömtåliga. Ekparketten i vardagsrum och hall är däremot superstark.

    Det kommer nog gå snabbt som sagt. Visning söndag och måndag och så troligen såld senast onsdag. Hoppas det i alla fall! Vi åker till landet lördag kväll till måndag kväll just för att inte skräpa ner under visningsdagarna. Vi måste ju även gömma undan Isoldes korg och grejer.

    Kram!

    Västmanländskan - Tack! Hoppas det!

    Désirée - Tack! Tror det men man kan ju inte ta något för givet! Men det borde gå bra! Kram!

    ReplyDelete
  12. Lotta - Det är synd för jag tror du hade trivts bra! Det är både en mysig och en funktionell lägenhet!

    Isolde mår bra, tack för att du frågar :)

    Anne-Marie - Tack! Jag förstår inte heller men det finns väl fortfarande köpstarka kunder. vi är ju en sådan kund. Peter har haft tur i livet - hans föräldrar köpte en lägenhet till honom och när han sålde den för att köpa denna gjorde han stor vinst och kunde ta mindre lån än vad lägenheten var värt. Nu kommer han troligen gå i vinst på denna så även om den större vi har köpt är dyrare ligger vi bra till lånemässigt.

    Bejla - Tack! Va! Är du inte intresserad?! :)

    ReplyDelete
  13. Annika - Det är ju vår normala inredning men den är ju stajlad om man syftar på extremt undanplockad och städad :) Vi har tröttnat på vårt kök och tog faktiskt in en offert på nya köksluckor för att ge det en uppfräschning men nu skippar vi ju det eftersom vi ändå ska flytta. Det skulle inte ha påverkat värdet ändå.

    Maisoui - Tack :)

    ReplyDelete