Tuesday, March 29, 2011

Little Traveller

Like Tristan, Isolde is now equipped to explore the world - she will start with Nice, France, in a couple of weeks' time.

First official photo session



"What's happening, what are you doing to me?" When your mummy wakes you up a few minutes before your photo is to be taken, this is the result.


I had to renew my passport due to my recent name change. I'm very happy with the result as far as passport photos are concerned!

15 comments:

  1. Haha! Cute, both of you! :)

    We had all the kids' pictures taken the other day for their American passports, and Yrsa's was by far the best. :D

    ReplyDelete
  2. Miranda

    Ahh Nice...nice! lol
    Good memories there.
    Have a lovely time!

    ReplyDelete
  3. Så sött med de här babypassfotona. När jag var med en kompis här som tog amerikanskt passfoto för bebis så låg barnet ner på golvet, på en vit matta eller nåt liknande och så tog de bilden uppifrån. Den svenska varianten, så som du visar på bilden att du satt med henne i famnen ser bättre ut.
    Känns det pirrigt resa iväg med henne snart eller känns det mest bara roligt och förväntansfullt att få komma bort på en semester?
    KRAM!

    ReplyDelete
  4. Sa sot!! Mina barn har bada passfoton fran da de var 24 timmar gamla eftersom foton togs pa sjukhuset. Nu har ju Nils fatt ett nytt pass eftersom han fyllde 5 forra aret men i somras tyckte vi att det var lite komiskt att han tillats aka pa ett pass med ett foto som inte alls sag ut som honom :-).

    Vad bra ditt foto blev. I england far man INTE le pa sina passfoton sa jag ser bannemej inte klok ut. Ser faktiskt riktigt forbannad ut :-). Inte sa snyggt!!

    ReplyDelete
  5. Båda korten blev superbra. Ni är er lika. Själv ser jag ut som ... på mitt senaste pass. Kram mamma/ mormor

    ReplyDelete
  6. Nu blir jag avis, fick du le på ditt kort?! Jag fick absolut inte le så jag ser ut som en... förstoppad terrorist. Skitsur. Du är ju supersnygg! Alfreds passfoto togs när han var en vecka gammal, men det är brittiskt pass så där får bebisar blunda. Ser också konstigt ut! :D

    ReplyDelete
  7. Ni är jättefina båda två på era passfoton!

    Tänk vad roligt att ni ska till Nice! Nice var min första destination också, men jag var lite äldre, jag var 11 månader.

    KRAM!

    ReplyDelete
  8. Så liten och söt! :-) Ha det bra.

    ReplyDelete
  9. Beverly - Thanks :) You'll have to post Yrsa's photo so we can compare! :)

    Miranda - It was fun! We made a day out of it, meeting up with a friend of mine whose 3-month-old daughter also needed a passport.

    ReplyDelete
  10. Anne - Det lät iofs ganska smart, att barnet låg ner. Om det inte får dubbelhaka dock :) Det var lite jobbigt att hålla den där skivan samtidigt med Isolde. Min tumme kom med i passet också men de verkade inte bry sig.

    Det har varit så mycket annat så jag har inte hunnit tänka på resan ännu. Jag är nog mest nervös för hur stressigt det kommer bli den morgon vi ska iväg eftersom flyget går 06:55! :) Kram!

    Millan - Tar de alltid foton på sjukhuset eller vadå? Det är jättekonstigt att de gäller i fem år för barn också! Det var också komiskt att hennes längd skulle vara med i passet, 57 cm! :)

    Vad konstigt att det är olika huruvida man får le eller inte. Jag antar man får le eftersom de inte sa något!

    Mamma/mormor - Tack! Ja, du har inte åldrats en dag! Karin i USA tycker ju du sett likadan ut i 15 år så.. :)

    ReplyDelete
  11. Marie - Tydligen fick jag le! Vad konstigt att du inte fick det?! Nya regler kanske? När skaffade du ditt? Det måste ju vara okej eftersom de godkände detta? Det kanske är som med örat. Först skulle man visa det men sedan ändrade man sig.

    Vad konstigt att bebisar får blunda! Jag tycker t ex Isolde ser ganska olika när hon blundar och när hon tittar!

    Marianne - Tack! Vad kul att din första resa också var till Nice! Kram!

    Nilla - Tack :)

    ReplyDelete
  12. Jag har nog aldrig sett ett gulligare passfoto! Och du är också jättefin :-)Hoppas resan blir trevlig!

    ReplyDelete
  13. Lotta - :) Tack, snälla du! Kram!

    ReplyDelete
  14. Vilka fina passfoton! Fotot i mitt nya pass, som jag snart ska hämta ut, ser helknas ut... ;-)

    ReplyDelete
  15. Bejla - Tack! Mitt i alla fall haha :) Ditt blev säkert mycket bättre än du tror!

    ReplyDelete