Sunday, October 17, 2010

Up We Go

Peter was given a flying lesson by some friends for his 30th and finally got to use it today (just two years later) and I dared coming along! It was a sunny and beautiful autumn day and I got some great shots of Stockholm (with the camera). Here's a taster taken with my phone.



Via Anna's iPhone

6 comments:

  1. DET var modigt av dig. Min systers exmake hade flygcert, och jag följde med från Bromma en ggn. Kan berätta att jag kysste marken då vi landade igen...
    Good grief vad det skakade och hoppade.
    Ni kanske hade det lite lugnare. DET hoppas jag iaf.

    ReplyDelete
  2. Jag håller med Annika! Det var verkligen modigt gjort att följa med. Jag skulle aldrig våga flyga ett så litet plan. Hoppas vi får se fler bilder!

    Kram!

    ReplyDelete
  3. Nice!!!!
    En av M´s kompisar i Stockholm har flygcert och följde med honom en tur när vi bodde där. Skoj!
    Kram!

    ReplyDelete
  4. Annika - Kände mig lite modig faktisk, eller dumdrisig med tanke på att hela vår lilla familj (mamma, pappa, ofött barn) var i samma plan... Men det gick ju bra! :) Det var faktiskt en väldigt jämnt och fin flygtur. Peter fick t o m starta och sedan flyga den mesta av tiden. Jag trodde inte att man kunde hålla planet så stabilt på första försöket! Ni måste ha flugit en väldigt blåsig dag - vi hade jättetur med vädret både sol- och blåstmässigt (dvs ingen blåst alls).

    Marianne - Se mitt svar till Annika också. Det var förresten en fyrmannaplan om jag inte skrev det? Tidigare är det minsta planet jag flugit med ett för 16 passagerare. DET var en tur att minnas! Det var i Florida och vi hamnade i ett åskoväder, inte kul!

    Fler bilder kommer snart! Kram!

    Saltistjejen - Vi har faktiskt en väldigt nära vän som är pilot och som även har jobbat som flyglärare. Så i fortsättningen kommer vi nog åka med honom. Men den här gången blev det detta (SAS Flygklubb) då det var där Peter hade fått presentkortet. Jag blev inte så intresserad av att lära mig själv men jag fick definitivt mersmak på att flyga mer småplan! Kram!

    ReplyDelete
  5. Kul present! Och kul att du fick komma med. :-)

    ReplyDelete
  6. Bejla - Verkligen, och jag är väldigt glad att jag fick följa med för det var verkligen en toppendag för flygning. Peter hann ju inte njuta lika mycket av utsikten som jag eftersom han var tvungen att koncentrera sig på knappar och spakar men han uppskattade bilderna efteråt. Ska väl lägga upp några här på bloggen vid tillfälle!

    ReplyDelete