Sunday, October 03, 2010

Build-a-Buggy

Evening activity a Sunday in October. Still almost three and a half months to touchdown but very happy to be able to check off one thing on the baby list.





Via Anna's iPhone

10 comments:

  1. Haha så nu är ni också medlemmar i Buggaboo-sekten! ;-)
    Fin färg!

    ReplyDelete
  2. Saltistjejen - Haha, japp, nu är vi fast! :) Men skämt åsido gillar jag den vagnen både av estetiska skäl - den är snygg, cool och jag gillar att det finns folk som syr suffletter på beställningen så man kan hitta något roligt tyg - och praktiska skäl - den är liten och smidig, lätt och har smarta funktioner. Dessutom kunde vi köpa den några tusenlappar billigare då vi beställde den från England. Tog ett paket där bilbarnstol, snöhjul och åkpåse ingick utöver själva vagnen och dess delar (standardpaketet) och betalade bara lite mer än vad bara standardpaketet kostar i Sverige. Och då var det med leverans på fem dagar medan man i Sverige får vänta en si så där 6,7 veckor... Så kan rekommendera pramworld.co.uk! Visst är röd snyggt förresten! Tycker det är så tråkigt att så många har helgråa eller svarta vagnar.

    Kram!

    ReplyDelete
  3. Hade det varit Facebook hade jag klickat på "GIILLA" ;-)

    ReplyDelete
  4. A love red:) So on that criteria alone this is a REALLY nice buggy:)

    ReplyDelete
  5. Fritt ur hjärtat - :)

    Edina - Haha :) We thought it was nice with a bit of colour and I like red too!

    ReplyDelete
  6. Snygg!
    Och dessutom kan man väl inte bo på Östermaaaalm och inte ha en Bugga ;)
    Kram!!!

    ReplyDelete
  7. Anna - Haha, ja, det är nog t o m nästan olagligt att inte ha en! Men skämt åsido har jag gillat den vagnen i flera år, innan jag flyttade hit. Men man ser en hel del sådana här även om t ex Brio Go och Stokke (du vet den där spaceiga) är ganska vanliga här också. Bugaboo Bee ser man ju en del också.

    Kram!

    ReplyDelete
  8. Bästa vagnen! Ni kommer inte bli missnöjda. Se till att fixa en sun canopy till i sommar bara, den har jättesmarta lufthål med solskyddsnät för.

    ReplyDelete
  9. Jösses vad jag är OUT OF THE LOOP!! För 14 år sen var det Brio, emmaljunga och Teutonia som gällde...Inget annat. Alla vagnar var stora som Potemkin. men jag har ju sett alla fina, lätta vagnar som finns numera. BRA val, och SNYGG färg!!!!

    ReplyDelete
  10. Skolfröken - Låter bra! :) Sådan sufflett ska vi definitivt fixa men vi har ju lite tid på oss i o m att Vildingen kommer redan i januari :)

    Annika - Haha, ja, det har nog hänt en del sedan dess, i alla fall i form av mindre smidiga vagner som ändå har riktig liggdel och sittdel. Den här väger max 9 kg. Små vagnar var ju tidigare ffa paraplyvagnar som varken är bra, praktiska eller snygga. Dessutom vill jag inte behöva vända barnet framåt förrän det är redo vilket enligt rekommendationerna inte är förrän kring året. T ex Urban Jungle måste man ha barnet framvänt redan från 5-6 månader när hen växer ur liggdelen.

    ReplyDelete