Thursday, May 27, 2010

Trade Down

I was supposed to go to Pontus for dinner today but a friend of mine became ill so we cancelled. Instead I ended up working late and picking up some McDo on my way home. Hadn't been there for six months or a year even so I was quite looking forward to it. But as always, I had a feeling of anti-climax afterwards, or even half way through the meal. Still I'm sure I will have forgotten in six months time! :-/



Via Anna's iPhone

6 comments:

  1. Men just en gång i halvåret är det faktiskt gott med frittar, burgare, milkshake och äppelpaj. Sedan måste det gå ett halvår, precis som du säger.

    Hoppas din kompis blir frisk snart. Apropå det, hoppas att din kompis som var så jättesjuk är frisk igen.

    Kram!

    ReplyDelete
  2. Ibland är micki D's så gott. Så rätt!
    Men det får inte blir för ofta.
    Fast då och då en en big mac bara så delish!!!
    Synd bara att det ligger som en klump i magen sen ;-)

    ReplyDelete
  3. Marianne - Jo, en gång i halvåret är det faktiskt gott. men jag borde ha tagit kycklingburgare som jag brukar och inte Big Mac... Kompisen var mest förkyld men vi ska på bröllop i helgen så han ville bli frisk. Min vän som är ordentligt sjuk är tyvärr fortfarande sjuk och det är fortfarande lite av ett mysterium. Det är ju inte livshotande men nu har hon varit sjuk i 1½ år :(

    Kram!

    Annika - Inte för ofta men när man är så där vrålhungrig som jag var då är det ganska gott! Men det blir lite klump som sagt och så luktar man illa om fingrarna :-/

    ReplyDelete
  4. Så tråkigt! Jag vet en tjej vars son blev väldigt sjuk, och läkarna kunde inte komma på vad det var. Sonen blev sämre och sämre. Hon satte sig på KI:s bibliotek och gjorde sökningar, tog sig igenom svåra medicinska texter, och till slut hittade hon vad det kunde vara. Det var en sån där otroligt ovanlig sjukdom som läkarna här knappt hade hört talas om. Kanske vore ett sätt för din väninna?

    Det var samma sjukdom som i filmen Lorentzos olja, om du minns den. Med Nick Nolte och någon till. Kommer inte ihåg vad sjukdomen heter.

    ReplyDelete
  5. SÅÅÅÅÅÅ dåligt är det väl inte? Jag äter inte frittes men gärna en kyckligburgare...med barn så blir det besök på McDonalds en gång i månaden kanske. Nja, var 6:e vecka.

    ReplyDelete
  6. - De vet ungefär vad det är eller har begränsat möjligheterna (ev. en reuamatologisk sjukdom som heter SLE tror jag det var) så jag tror inte det skulle hjälpa så mycket (fast man vet ju aldrig iofs). Tyvärr kan dessa sjukdomar vara aktiva i flera år och det enda medicinen/botemedlet är vila och kortison under en lång tid, troligen ett par år. Men tur att din bekant kom på själv vad sonen led av! Googlade och den heter tydligen ALD. Hur har det gått för den honom? Läste att Lorenzo blev 30 år och han är den som blivit äldst.

    Taina - Jag tycker nästan fritten är godare! :) Förstår att man går dit en del när man har barn. Men låter som ni går dit mer sällan än genomsnittsamerikanen..

    ReplyDelete