Wednesday, February 17, 2010

Paradise Awaits

We've booked a holiday to the Maldives!!!

Better go before it sinks, we figured. Though I am feeling a bit guilty for indirectly contributing to its predicament - we have to fly to get there of course and I live in the Western world where we are all historically responsible for climate change - so I need to do a bit of research about any climate adaptation projects in the Maldives that I can donate to (i.e. climate compensate).




14 comments:

  1. Nej men fy vad avundsjuk jag är nu, det är ju drömmen att åka dit!! Så underbart, när reser ni?

    ReplyDelete
  2. Jamen jag håller med ovanstående Annika!!
    You lucky people!!! Vilket paradis...
    SÅ avis!!
    När bär det av???
    UNDERBART!!!

    ReplyDelete
  3. - Vi funderade av och till ett tag men till slut slog vi till. Har alltid velat åka dit någon gång och vi hittade relativt bra priser. Vi funderade på Dubai men när man väl fått Maldiverna i skallen så duger liksom inte någon annanstans. Och med det priset vi fick så var det ändå värde för pengarna jämfört med Dubai.

    Det bär av den 28 mars och vi blir borta en dryg vecka!

    ReplyDelete
  4. Wow! Vilken drömresa ni får!!! Så underbart! En bra bok, skvalpa lite med tårna, något gott att äta och dricka, slumra en stund ... Å vad det låter skööönt! Jag tycker ni gjorde helt rätt som slog till!

    KRAM!

    ReplyDelete
  5. Marianne - Det ska bli så underbart!! Jag ska läsa en massa! Har inte läst en enda bok i år än (= skandal) fast jag har påbörjat två. Vi funderade faktiskt på Egypten men jag vill hellre åka på en stadsresa (och pyramiderna) till Egypten (dvs inte charter till Hurghada eller liknande) men just ni ville vi verkligen ha bara sol och bad. Men en dag ska Egypten bli av!

    Kram!

    Västmanländskan - Visst gör det! Hoppas bilderna talar sanning!

    ReplyDelete
  6. JAAAA vad kul att ni kommer hit så småningom! Hoppas bara att det blir medan vi är kvar!!!

    Jag har redan läst ut sex böcker. Och har börjat skriva ner dem på en lista varefter så att jag har koll. Har aldrig tidigare tänkt på hur många jag läser på ett år, men med den här takten är det väl ett fyrtiotal. Nu ska jag börja på Mariied to a Bedouin av Marguerite van Geldermalsen. Självbiografi!

    Kram!

    ReplyDelete
  7. Marianne - Ni är väl kvar ett par år till? Vi ska till att hinna innan dess!

    På lördag har jag inget planerat så då ska jag bara ta det lugnt och läsa!

    Kram!

    ReplyDelete
  8. ah, ser väl inte ut som nåt o hänga i granen :)

    ReplyDelete
  9. Pappabloggen - Vad är väl semester på Maldiverna? Det kan nog vara ganska tråkigt... eller... eller helt underbart! ;)

    ReplyDelete
  10. Ååååh, vad härligt du! Tänkte fråga när det bär av men såg andra gjort det och att du svarat. Som sagt, det gäller att passa på medans öarna flyter. Det blir nog en resa att minnas. SKa bli intressant att höra om du tycker det är så fantastiskt och drömlikt som man tror det ska vara, utgående från det man sett, hört, inbillat sig från bilder med mera.

    ReplyDelete
  11. Anne - Tror nog redan att jag kommer kunna rekommendera det, men vem vet! :) Jag lovar att lägga upp foton och berätta! :)

    ReplyDelete
  12. Wow! Det ser helt fantastiskt härligt ut! Vilken drömresa! :)

    ReplyDelete
  13. Johanna - Jag tror att man kan lita på bilderna den här gången (jämfört med vissa Ving- och Fritidsresorresemål)!

    ReplyDelete