Thursday, May 22, 2008

Foul Taste

Looking for a house in Sweden? Look no further.

A little taster...



But seriously, what were they thinking??!! And now all of Sweden (and the world) will know about their complete lack of taste.

20 comments:

  1. Ha ha ha, det var det värsta!! Jag har nog aldrig sett ett mer tacky hem!! Jag gillar hur det står under fotona "Detalj mellan vardagsrum och sovrum" och så är det någon hemsk fejkblombukett... De verkar ju ha helt dille på speglar överallt.. Undra vad mäklaren tänkte, ha ha!!
    (Jag är säker på att de har en hundvagn till sina husdjur... ;-))

    ReplyDelete
  2. Petra - Usch ja, asså mäklaren måste ju ha fått en chock men han/hon kunde väl inte säga nej direkt... Priset är ganska saftigt ändå trots att huset är så litet (anledningen till att de började med speglar troligen and got carried away..)

    De har nog definitivt hundvagn! Hahaha! =D

    ReplyDelete
  3. Vadå, jag tycker det är skitsnyggt inrett. Så där har jag alltid velat bo! Jag förstår inte vad ni menar???

    NOOOOOOOOOT!

    ReplyDelete
  4. Skolfröken - Vi får hoppas att någon tänker så så att huset blir sålt. För de nuvarande ägarnas skull :)

    ReplyDelete
  5. Alltså måste tillägga att jag inte skulle vilja ha det huset även om jag fick det gratis!! Tänk så mycket jobb man skulle behöva lägga ner - hela tomten är asfalterad (och vad är det för busshållplats/perrong-liknande med trädstammar??), speglar i ALLA rummens tak... man hade ju fått riva kåken!!!
    (får man komma med en lite politiskt inkorrekt undran - tror du att det är svenskar som bor där...?)

    ReplyDelete
  6. Men huuu, vilket hus!
    Speglar överallt!
    Undrar just hur de som bor där nu är?

    ReplyDelete
  7. Anna - På psyket för man kan inte vara helt normalt efter att ha levt i den där inredningen! För att inte tala om att de var de som valde den!

    ReplyDelete
  8. Petra - Precis, det är ju jättemycket jobb! Jag måste nog kolla på de där bilderna igen (om jag kan ta en till titt!) och kolla efter den där "busshållplatsen".

    Du kanske har rätt - göteborgare är ju nästan utlänningar! ;) Skämt åsido, det finns nog dålig smak överallt men jag fick ändå någon känsla av någon från något sydasiatiskt land där stora palats ser lite ut så där men får en helt annan effekt när varje rum är typ 500 kvadratmeter stort!

    ReplyDelete
  9. Jösses!!! När man inte trodde det kunde bli värre kom foto nummer 7, 8, 9, 10, 11 osv osv... Förstår verkligen varför de nuvarande ägarna vill flytta! *hahaha*

    Jag hade inte ens vågat gå ner i den källaren. Vem vet vad/vem man skulle träffa på där nere?! Men de måste själva i alla fall tyckt de var snygga, som orkade se sig själva överallt. Eller så var de bara väldigt ensamma människor, som vill ha sällskap i soffan genom att se små spegelbilder av sig själva i golv, väggar och tak...

    Men mäklaren har ju verkligen varit konstruktiv i sina kommentarer. Hade jag bara läst och inte tittat hade jag nästan kunnat tro det var en villa värd iaf hälften av priset de vill ha. Nu skulle jag inte vilja ha det om någon kastade det efter mig.... ;-)

    ReplyDelete
  10. Hahahaha jag tror jag skrattar ihjäl mig! Vilken kåk! Men jag ska också vara lite politisk inkorrekt och säga att jag tror det måste vara människor med ursprung i Mellanöstern eller Asien. Smaken är ju lite olika i olika världsdelar ... Och så är det bara 65 kvadrat! Inte ett grässtrå, bara en konstgjord lite gräsMATTA, inte ens den tjocka plastvarianten utan den tunna sladdriga. Nej, de hade fått betala för att ge mig det där huset för det måste kosta massor att riva ut allt och få bort all asfalt och ... Oj, oj, oj.

    ReplyDelete
  11. Lullun - Man tror ju nästan att det är ett skämt men det verkar ju vara sant. Folk kommer att vallfärda dit för att se spektaklet och de stackars ägarna kommer att tro att "oj, vad många som är intresserade; nu blir det budgivning".

    Jag måste nog läsa mäklarens text igen.

    ReplyDelete
  12. Marianne - Ja, behöver man ett skratt är det bara att titta på där bilderna igen. Fast egentligen är det ju nästan sorgligt, att någon valt detta och bor i det!

    Det är säkert någon som köper det endast för tomten och river skiten!

    ReplyDelete
  13. Hahaha!!! Ska man skratta eller gråta...?!?!? Här var det skrattblandad gråt... ;-)
    Nej men jag tycker det är så fascinerande att jag inte vet vad jag ska göra. Gråtattack, skrattattack... hm!
    Hehe, nej man behöver alltås inte enbart kolla på TV eller liknande kanaler med "hemma hos reportage" för att "se typ P Diddy's hem" för att inse att pengar och stil absolut inte går hand i hand.... Mer kitch och blin-bling får man väl leta efter. Känns som om inte ens den mest bronx-uppväxta Hip-Hop-stjärnan i världen skulle lyckas med att matcha detta! Oh My God!
    Jag skrattar fortfarande!!! :-)

    ReplyDelete
  14. Hmmm..is that the hallway? I'm disorientated:)

    ReplyDelete
  15. Saltistjejen - Eller blunda och nypa sig i armen, drömmer jag?! :) Du kanske är inne på rätt spår: det kanske är någon fd B-kändis från någon dokusåpa som har inrätt enligt sin stora idol hiphopstjärnan men misslyckats! ;)

    ReplyDelete
  16. Edina - I think the owners were pretty disorientated when they decorated the place! Did you get a chance to look at the other pictures? If you go to the link and then in the left column I think choose "Mer bilder" or "Alla bilder".

    ReplyDelete
  17. det är en alldeles för liten bild för att härligheten ska uppskattas.... ser ut som ett tempel.... I need glasses!!

    :)

    ReplyDelete
  18. HAHAHAHAHAHAHA

    jag dör.... kitschigt värre!!! Speglar i taket och inte bara i sovrummet..... vad innebär det kan man ju undra.......

    uteterassen var ju ok i alla fall, förutom plastgräsmattan!

    ReplyDelete
  19. Elisavet - Jo, uteterassen kanske var okej... Fast vad är det för fel på vanligt gräs?? Varför har det asfalterat hela tomten??

    ReplyDelete