Friday, August 12, 2011

Little Gymnast

Lucky Isolde - and us - that she's properly harnessed in the pram these days because when she's sitting up she doesn't want to sit but pull herself up with the help of the handle bars or the nappy bag. Why sit when you can stand?! Think it's time to change from the bassinet to the seat (we tried a month ago but felt she was too short and too little for the seat's unbuilt harness then).








5 comments:

  1. Oj, ja det hade varit farligt utan sele.

    ReplyDelete
  2. Gullungen!!! Måste säga att för mig som inte ser henne dagligen utan bara "känner" henne via bloggen så känns det som hon förändrats massor just nu. Tänker på de senaste inläggens bilder. Hon ser så stor ut, ser annorlunda ut i ansiktet, miner osv. Ingen liten baby mer utan en "stor" flicka. Tycker ni som föräldrar också att hon ändrat mycket på sistone=

    ReplyDelete
  3. Västmanländskan - Jag såg tendenserna redan för mer än en månad sedan så jag fixade sele då. Och hon måste alltid ha den på sig!

    Anne - Kul att du säger det för det är lite så faktiskt! Det som det är nya ljud eller rörelser eller annat varje dag! Säkert utseendet också men det är mer det motoriska vi tänkt på. Och delvis personlighet som resultat av det motoriska.

    ReplyDelete
  4. Ojoj, vilken försigkommen tjej! Håller med Anne om att hon verkar ha blivit så stor senaste tiden. Visst är det häftigt med de stora utvecklingsstegen de går igenom? Och det är likadant med E, man ser det mycket på ansiktet och hur han hänger med när han tittar på grejer. Fokuset är ett helt annat nu. Och motoriken.

    Så det är till selen de är de där tamparna i botten på liggvagnen. Vi har klurat och klurat men inte kommit på det. Vi använder alltså inte sele till Erik. Har inte ens packat upp sittdelen så vi har ju inte tittat på selen heller. :) Men nu vet vi!

    ReplyDelete
  5. Anki - Det är så häftigt hur de är liksom programmerade att utvecklas och lära sig nytt hela tiden! Och det kan vara gradvis eller från en dag till en annan!

    De sitter ju längre remmar på chassit. Dessa använder man sedan med resten av selen som redan sitter på sittdelen. Vi köpte ett annat sele för liggdelen men den kunde vi inte använda i kombination utan sätta fast separat. Om jag minns rätt.

    ReplyDelete