Friday, August 05, 2011

Leftovers

Made (lime parfait with) rhubarb compote for dessert the other day, and ended up with some excess fluid that contains, in addition to rhubarb; white wine, sugar, vanilla and cinnamon. Turns out that together with some gin and tonic it makes a pretty tasty drink! I'm sure it can be mixed with other things too but that's what I found in the bar cabinet here at the summer house.



Via Anna's iPhone

5 comments:

  1. Mums, vad gott det låter! Men inget för mig just nu ;-) Os syster fick smaka rabarber för första gången förra helgen, det är verkligen något som man inte känner till i södra Europa (Frankrike - jo, men Grekland och Spanien - nix).

    ReplyDelete
  2. Skumt, nu är det svårt att kommentera igen... Försöker en gång till: mums! :-)

    ReplyDelete
  3. Mmm... Låter smaskens! Så bra att du kunde ta vara på det som var kvar! :)

    ReplyDelete
  4. Västmanländskan - Inget man gjort från början kanske, dvs för det ändamålet, men det blev bra!

    Petra - Jag gjorde en alkoholfri drink av det till Peter eftersom han skulle köra bil så den skulle du också kunna dricka. Vinet hade ju kokat ett tag med kompotten så där var det ju ingen alkohol kvar. Jag visste inte att rabarber var en mer nordeuropeisk frukt?!

    Skolfröken - Konstigt, undra om det är flera som har problem??

    Anki - Kändes dumt att slänga så mycket vätska, och så god vätska dessutom!

    ReplyDelete