Saturday, November 27, 2010

Royal Visit

By the King of the Forest. My parents have a moose chilling in their garden.



Via Anna's iPhone

4 comments:

  1. Mäkta imponerad är jag!!! Visst är det väl en riktig? Vi brukar vara i Ångermanland om somrarna och där ser man en och annan älg och det är lika mäktigt varje gång!
    Nu ska jag hänga upp julstjärnorna!
    Trevlig helg!

    ReplyDelete
  2. Lotta - Den är riktig! Den är nog inte kvar längre dock, detta var i morse. De bor ju ganska centralt, alltså inte alls på landet så det är ganska ovanligt att älgarna kommer in i villaområdet så där (rådjur är desto vanligare). För 10-15 års sedan kom det en springande på gatan - vad stor den var och samtidigt så ranglig! - men de (kommunen) var tvungen att skjuta den till slut för den hittade inte tillbaka till skogen :(

    Trevlig helg till dig också!

    ReplyDelete
  3. Wow! Tänk vad man kan få vara med om här i Sverige! Älgar i trädgården är faktiskt rätt exotiskt!

    Kram!

    ReplyDelete
  4. Marianne - Ja, det händer ju inte så ofta så det är ganska exotiskt tycker jag! Fick höra från mina föräldrar att den här älgen varit i området av och till senaste veckan. Den har tydligen blivit stångad (av en annan älg) och varit lite sårad så det är väl därför den tar det lugnt. Den sprang uppför och nerför gatan senare samma dag. Men förhoppningsvis kan den återhämta sig och ta sig tillbaka till skogen.

    Kram!

    ReplyDelete