Monday, February 25, 2013

Smell that Baby

I wish there was a way to bottle that newborn baby smell! Wouldn't it be great if you could keep it in a jar and have a quick sniff once in a while! So far the little guy still has that smell - especially his head - so I'm making the most of it and getting my daily dose. I want to stop time and stay in this moment forever. They grow up so quickly but I'm going to try not to think about that and instead live in the moment.

11 comments:

 1. Så sant så, den där doften är himmelsk men ack vad fort den försvinner.
  Du har så rätt, de växer och förändras så ruskigt snabbt att det ibland nästan är läskigt hur fort det går.
  Förresten, tror du det blir fler barn för er eller är ni klara?

  ReplyDelete
 2. Thank you Anna for reminding me of that wonderful moment and the smell. Enjoy.

  ReplyDelete
 3. Ja alltsa den dar lukten gar ju inte att beskriva. Jag var battre pa att bara sitta dar och lukta pa min bebis andra gangen faktiskt. Konstigt kanske med tanke pa att jag hade en vild trearing hemma ocksa, men faktiskt blev det sa. Tror att det beror pa just det att andra gangen vet man hur snabbt den dar bebistiden forsvinner sa man passar pa att njuta lite mer.

  ReplyDelete
 4. Å, håller med. Tänkte senast igår på hur mycket jag saknar den där doften.

  ReplyDelete
 5. Har den lille ngt namn ännu, undrar jag nyfiket? :-)

  ReplyDelete
 6. Underbart! Ja tänk om man kunde förvara den i en liten flaska, hihi. Men å andra sidan blir det inte samma sak för man vill ju gärna känna det mjuka lilla huvudet med ens nästipp samtidigt som man andas in doften.

  Njut av nuet! Det gör du så rätt i!

  ReplyDelete
 7. Glömde en sak, tack för gratulationerna!

  ReplyDelete
 8. Saltistjejen - Mmmmmmm... :)

  Anne - Jag känner redan att han växer för fort! Jag vill ju det för eftersom han var lite tidig och vi fick stanna lite extra på sjukhuset just för att kolla att han verkligen gick upp, men samtidigt vill jag att han ska vara liten för alltid :) Man ser verkligen att han vuxit nu - större huvud, lite mer fett på benen och han har redan börjat växa ut några av de minsta kläderna vi har (på längden).

  Jag vill gärna ha en trea (trots att vi nu har en av varje) men Peter har alltid varit skeptisk. Men härom dagen sa han typ "i slutändan är det ändå ni kvinnor som bestämmer". Så jag ser det som en öppning haha.

  Elena - Isn't it wonderful! At least we have the memories later :)

  ReplyDelete
 9. Millan - Jag tror också att man njuter mer andra gången just för att man vet om att det går så fort. Första gången var ju allt nytt och man fattade inte förrän i efterhand så att säga.

  Karin - Tur man får sniffa andras bebisar då och då. Men också därför jag inte kan tänka mig ännu att det är min sista. Jag vill njuta av lillkillen utan att vara nostalgisk samtidigt så att säga :)

  Annika - Vad alla tjatar om namn! Men jag håller med, det börjar bli lite larvigt. Men lite är det för det är svårare med pojk- än flicknamn tycker vi och så lät Peter mig tro förut att det var mitt beslut i slutändan men sedan kom det fram att han nog ville ha en del att säga till om :) Så tillbaka till ruta ett. Men vi har så gott som bestämt oss nu. Återkommer! :)

  ReplyDelete
 10. Taina - Det är sant, det är ju hela upplevelsen med känslan och goset och inte bara lukten. Ska verkligen försöka njuta så mycket möjligt!

  ReplyDelete