Friday, September 09, 2011

8 Months Old Today!

Two of Isolde's favourite pastimes/toys right now: standing up against furniture and hogging all the remotes. Another favourite - but not with mum - is screaming and roaring at a very loud volume, sometimes because it's just so much fun, but more often out of frustration because she wants to crawl but hasn't really figured it out yet.



Via Anna's iPhone

7 comments:

  1. Grattis finaste Isolde!
    Så gulligt med jeansen.

    Haha, det där med att skrika och tjuta är ej riktigt förunnat mamman här heller. Men med pappa så...

    Ha en fin helg!

    ReplyDelete
  2. Grattis Isolde, puss puss från mormor o morfar

    ReplyDelete
  3. Stort grattis Isolde! Ha ha, vad är det med fjärrkontroller och mobiltelefon och småbarn??

    ReplyDelete
  4. Alfred kan också få till riktiga gapskrik och sen ler han åt sig själv för att han kunde göra ett sånt ljud! De växer fort de små! :)

    ReplyDelete
  5. Västmanländskan - It really does! :)

    Anki - Hon hälsar och tackar! Jeansen har jag precis köpt på Zara, så coola!

    Du menar att Jonas gillar skrikandet?? :) Alltså hon tjuter och vrålar, både för att testa rösten och i olika ljudnivår, och för att hon är frustrerad. När hon är frustrerad vilket hon är ofta just nu är det ett vrål med mörk röst och det är kul en gång då och då (alla säger "men hon är så söt") men inte hela dagarna! Mina öron gör lite ont! Så jag hoppas hon knäcker krypkoden snart för de senaste två veckorna har varit lite prövande...

    Kram!

    Mamma/mormor - Hon hälsar och tackar med en blöt puss!

    ReplyDelete
  6. Petra - Tack Petra! Nu när ni har en liten kommer du se hur tiden rusar! Försök njuta av nuet! det har vi gjort också men ändå känns det som det gått så fort! Tänk, bara fyra månader till och så blir hon ett år!

    Det där med mobilerna m m är säkerligen för vi fipplar med dem så mycket. Det går att lura henne lite genom att låtsas leka med något ett tag och så kan hon ta över. Något som hon får leka med alltså.

    Kram!

    Marie - Precis så har Isolde också hållt på men nu är det både sådant och riktiga frustrationsvrål. De senare är jobbigast för mammans öron (och psyke) men glädjeskriken är allt jobbiga också när hon håller på ett tag. Men samtidigt är hon ju så söt så... :)

    ReplyDelete