Saturday, April 28, 2012

Where to Put All that Shopping

Hey, I need some help!  I've been looking at wardrobes for Isolde's room for ages but haven't been able to take a decision.  I have ruled out my favourite due to cost, as well as the copy due to mainly size (too small) but also cost, and am now choosing between some Ikea options.  I think I like the big Hemnes best but I'm not sure!  What do you think?!

Hemnes - Is this my new favourite? 

Birkeland - Not too sure about the glass and the fact that the clothes will be visible...

Stuva - The more modern look.  This comes in all-white, which would be my choice, or other colours too.


Smaller Hemnes wardrobe that I think would be too small for our needs.

9 comments:

  1. Vi valde Birkeland just pga glasdörren. Alfreds rum är ganska litet så jag tror det skulle se ännu mindre ut med en stängd garderob. Sen gillar jag att hänga ans kläder eftersom man ser bättre vad han har! Vi ar två lådor under galgarna, där vi har strumpor, byxor mm.

    ReplyDelete
  2. Och justja, The Love Shop på Etsy har en massa fina posters med fina ord. Skickas från Australien men går fort att få!

    ReplyDelete
  3. Hmmm ... svårt. Vet ju inte riktigt vilken stil ni har i övrigt. Men Hemnes känns ganska klassisk.

    ReplyDelete
  4. One vote for Hemness. The second one also looks beautiful but seems to be more costly with glasses in front which makes it less practical. Others, dont catch my eyes..

    ReplyDelete
  5. One vote for Hemness. The second one also looks beautiful but seems to be more costly with glasses in front which makes it less practical. Others, dont catch my eyes..

    ReplyDelete
  6. Btw I need one, too as it has been quite a while since Yein's clothes started occupying my closet and racks. As little ones grow up, the more needs to be furnished hewww...

    ReplyDelete
  7. Min röst går till Hemnes, tycker den serien är så fin. Birkeland är så fin den också men det är det där med glasdörrarna och kläder, den kombon har jag lite svårt för.
    Förresten, läste om feber och Isolde. Lustigt du nämner det och att det troligen var en reaktion på MMR. Stella fick en dos MMR för nästan en vecka sen nu och de sa då att vi inte skulle bli oroliga om hon så sent som en dryg vecka efter sprutan skulle få mystiska utslag och feber. Ska ha det ännu mer i åtanke nu.

    ReplyDelete
  8. Miss Marie - Isoldes rum är ganska stort så vi behöver inte glasdörrar av det skälet. Vi hänger en del av hennes kläder nu, men i en liten klädkammare utanför hennes rum. Men då blir det att vi inte använder dem. Så jag vill ha allt samlat. Eller, hon har en byrå också men där kan vi har mer strumpbyxor, strumpor, mössor och annat istället för att trycka ner det mesta där som vi gör nu.

    Och tack för tipset om Love Shop på Etsy!

    Västmanländskan - Just i hennes rum så är det lite Hemnes-stil fast gamla möbler. Eller en byrå som är gammal och sedan min brudkista som nyproducerades i gammal stil när jag var 15 år och som vi målat vit och så en spjälsäng som kanske är max 10 år men som vi också målat vit. Jag har nog faktiskt bestämt mig för den stora Hemnes!

    Anne - Lutar mot den nu faktisk, eller jag har väl t o m beslutat mig. Jag har också lite svårt för glasdörrar men hade kanske känt mer för dem om det varit ett litet rum (som Marie säger här ovan). Det kan vara ganska fint att se kläderna tror jag men jag tänker att istället kan man ha ett klädesplagg hänga på dörren som på Ikea-bilden :)

    Angående sprutan sa BVC att mellan 5 och 10 dagar kan det komma en reaktion just i form av feber och utslag. Och nu vet att det var precis det eftersom det inte kom några koppor och hon inte hade någon anna sjuka heller. Hur gick det för Stella?

    Så man tar den sprutan vid ett år i USA? Här är det egentligen 18 månader men man kan ta den tidigare om behov finns, som vi, eftersom vi ska åka till Frankrike nu i maj (där mässling är utbrett).

    ReplyDelete
  9. Jin Kyung - I think Birkeland (the second one with glass) it a little more expensive but not much. It's Ikea after all ha ha. ButI think I'm going for the first one, Hemnes. So Yein doesn't have her own closet at all?

    ReplyDelete