Monday, April 09, 2012

Isolde Went Shopping Again...

...and bought a dress, a skirt, a shirt, three trousers/tights and four (one not in the photo) hats/bonnets. Most of it from Mini Rodini and Modeerska huset. (Malin and Anne - This is the result of my visit to Oiidesign last week.)

4 comments:

  1. I like it!!! Känns lite annorlunda och jättefräscht, gillar färgerna också. Kjol är fint, det tycker jag inte vi kunde använda förra sommaren pga för liten bebis (ni hade säkert inte heller kjol på Isolde då???) men det är ju så fint och passar ju helt klart barn som är lite större och inte längre de där nyfödingarna. Tycker inte du också det överlag är roligare shoppa sommarkläder? Såväl till barn som till sig själv.

    ReplyDelete
  2. Visst är hättan överst från CTH Mini? Tycker jag känner igen den, den är så söt! Och så gillar jag Mini Rodinis karttryck!

    ReplyDelete
  3. Hon är duktig på att shoppa :)
    Jag gillade speciellt byxorna - alla tre.

    ReplyDelete
  4. Anne - Tyckte också de var lite annorlunda, särskilt byxorna. Jag har nog klätt Isolde lite konservativt hittills men nu när hon blivit än "toddler" är det kul med lite roliga mönster och mer färg. Vi har nog haft klänning på Isolde ganska ofta men kanske inte kjol. Fast det finns en del bra kjolar med knäppbyxa inuti. Men det är nog som du säger att nu när de är större sitter kjol bättre än förut.

    Jag tycker nog alltid det är lika kul att shoppa sommar- som vinterkläder men visst, det är roligare när det blir vår och sommar att hon kan ha alla sina koftor som man annars inte ser under jackan och som hon oftast inte har på sig inomhus för hon är ganska varm ändå.

    Kram!

    Miss Marie - Det stämmer! Visst är den söt! Tror du hade med den i en av dina tipsrundor. Jag skulle vilja ha kartmössan också men den måste jag ha missat under min shoppingrunda. Såg den först i efterhand på en kompis dotter.

    Västmanländskan - Haha, hon brås på mig! Fast jag är inte helt shoppinggalen, är ändå ganska ekonomisk faktiskt.

    Jag gillade byxorna delvis för att jag tänkte att de kan en kille ha också, i alla fall kartbyxorna och de gula. Måste ju tänka på ev framtida barn också! :)

    ReplyDelete