Wednesday, January 04, 2012

Sales Finds

I haven't bought anything for myself yet (though I really need a new pair of jeans so I should really take a shopping day for myself before the sales end) but Isolde's wardrobe is just getting fuller and fuller...

7 comments:

  1. Ha ha 100% agreed with you in Yein's closet only. For me as getting back to work after leave, spends for myself are getting bigger and bigger; I mostly shop at internet malls buying clothes, shoes, and bags etc, which surely needs kind of knack of it. LOL

    ReplyDelete
  2. Jag har hittat rea både till mig själv och Alfred! Visst är det How to Kiss a Frog-kläder på bilden nederst? Älskar bodysarna med kråskrage!

    ReplyDelete
  3. javisst har jag fått en julklapp! Tusen tack för allt det fina och rara! Den lilla skålen skall jag ha som tepåseunderlägg i caféet i sommar, tomten får bli prydnad och anteckningsblocket kommer till användning det också i caféet. Jag visste inte vem som hade sänt klappen, så därför har jag inte kunnat höra av mig. Jag har gissat men inte vetat säkert, tog fel och tackade fel person till en början. Barnbarnet det äldre känner ingen Tristan:)
    Tack Anna! Roligt att veta!
    God fortsättning! Tack än en gång!

    ReplyDelete
  4. Västmanländskan - :)

    Jin Kyung - I should also start shopping for myself now that I'm back at work. I really need to throw out some old stuff.

    Marie - Vad kul att du hittat till dig själv också! Jag ska väl gä lite på NK:s rea innan den är slut. Det stämmer att det är How to Kiss a Frog. De är så söta!

    Skolfröken - :)

    ReplyDelete
  5. Pettas - Vilken tur att det kom fram och att du gillade dem! Ja, jag var nog lite väl kryptisk på mitt kort så jag förstår att du inte kom på det. Det med Tristan kommer ju från Isolde såklart men minns inte exakt vad jag skrev. Tänkte att det skulle vara för lätt om jag skrev Isoldes mamma eller liknade :)

    ReplyDelete