Monday, October 03, 2011

Blog Date

This morning Isolde and I met Marianne from Nya äventyr (New adventures), previously in Kairo and now in the metropolis Älmhult (or thereabout) for fika (coffee and cake) before she had to catch the train back to the birthplace of Ikea. I'm so happy we were able to see each other 'cause it's been a while since last time!




Via Anna's iPhone

5 comments:

  1. Åååå vad KUL att du träffade Marianne!!!!!!
    Har ni träffats sedan den gången vi sågs i Tullinge hos Kicki?

    ReplyDelete
  2. Saltistjejen - Det var tyvärr lite för kort, bara 1½ timme, men så det är ibland :( Vi har inte setts sedan den där gången! På tal om det, vad hände med Kicki? Har du någon kontakt med henne?

    Kram!

    ReplyDelete
  3. Vad kul med bloggdate! Isolde ser helt fascinerad ut :-). Kram

    ReplyDelete
  4. Anna, det var SÅ ROLIGT att få träffa er, och det var ju första gången jag fick träffa underbart söta lilla Isolde. Som du säger, synd att det blev så kort, men bättre kort än inget.

    Apropå sist, jag har också ofta undrat vad som hände med Kicki. Har Saltis någon koll? Jag tror iofs att allt är bra med henne, men det är synd att förlora kontakten med en så trevlig tjej.

    KRAMAR!

    ReplyDelete
  5. Millan - Hon var ganska allvarlig där ett tag, hon brukar ibland vara det ett tag tills hon är "uppvärmd", särskilt när hon sovit som hon hade gjort här. Kram!

    Marianne - Bättre kort än ingenting som sagt, men nästa gång hoppas jag på många fler timmar!

    Får fråga Saltis om Kicki igen. Hon mår säkert bra men det vore skönt att veta! Tror inte jag har kvar hennes mejladress.

    Kram!

    ReplyDelete