Tuesday, October 18, 2011

Family Friendly Flying

Pushchairs for loan at the airport. Things you don't know before you have kids and travel with kids. Now we don't have to use the BabyBjörn as much.

5 comments:

  1. Haha, Isolde ser ut att sitta lika skönt i den som Alfred gjorde... :) Vi blev ganska sura på Arlanda, de är enda flygplatsen som vi åkt från som har en regel om att vagnar inte får väga mer än 7 kilo för att man ska få lämna dom vid planet när man boardar! Vår Quinny väger 9 kilo... Surt! Hoppas ni får en bra resa!

    ReplyDelete
  2. Hon somnade iaf ett tag så lite skönt var det kanske ändå :) För oss som inte ens visste om att lånevagnarna fanns så var det bonus men förstår att ni blev irriterade!

    ReplyDelete
  3. Arlanda kan jävlas ordentligt med vagnar och bilstolar och annat, det minns jag.

    På Island minns jag att de hade vagnar man kunde låna i transit. Hoppas det går bra för er. Minns Keflavik som en så lätt flygplats, men numera får man ju gå igenom security där med emellan flighterna. Sista ggn jag for med IA måste ha varit en jul i mitten av 00-talet.

    Önskar er en lätt och smidig resa!

    ReplyDelete
  4. Perfekt! Vi har annars haft problem på Arlanda när våra barn var små, man fick inte ta med vagnen till gaten och då fanns inga lånevagnar. Surt och jobbigt!
    På Malaga däremot har det inte varit några problem, där har vi fått ta med vagnen till gaten varje gång.

    Hoppas att resan gick smidigt och bra!

    Kram!!

    ReplyDelete
  5. Annika - Vi hade inga problem på Arlanda och eftersom jag inte vetat om lånevagnarna så blev det bara positiv bonus. Och vi ville ju checka in vår vagn. Men verkar som många andra haft tjafs. Keflavik hade fortfarande lånevagnar så där gick det också smidigt! Det var faktiskt ingen security mellan flygplatsdelarna, inte de delar vi gick emellan dock. Däremot passkontroll.

    Anna - Då är det nytt alltså. Det var dock jag som upptäckte en hög med extravagnar vid specialbagage där vi lämnade vår vagn, dvs ingen sa något om det vilket är lite dumt. Hörde att Arlanda inte tar vagnar som väger mer än 7 kg vilka är de flesta antar jag :(

    ReplyDelete