Thursday, May 07, 2009

Tallinorama


Spent 24 hours in Tallinn, this time on business. View from my hotel room on the 20 floor.

12 comments:

  1. Å, är grymt sugen på att åka till Tallin någon gång, det är fint va?

    ReplyDelete
  2. Viken vy inte illa!Trevlig helg!

    ReplyDelete
  3. Nice view!
    Jag har faktiskt aldrig varit till Tallinn!!! Min bror, som bor i Helsingfors, bjöd över mig flera ggr. Han hade ett av sina kontor där tidigare. Men det blev aldrig av. Fattar inte. Har hört att det ska vara fint, speciellt i den gamla delen. Nå, det kanske blir någongång i framtiden. Vi få välan se.
    Trevlig helg på dig säger jag från ett soligt CT(äntligen).
    Kram!

    ReplyDelete
  4. Skolfröken - Det är jättefint där! Ja, särskilt Gamla stan och några områden runt omkring med värsta villorna, en del dock fallfärdiga (höghusen från Sovjettiden är mindre trevliga). Du borde åka dit någon helg. Men flyg istället för att ta båten.

    Barbamorsan - Hela hotellet var värsta lyxstället (vi var en stor grupp på 40-50 personer så de hade förhandlat till sig ett bra pris). Jag borde lägga upp lite bilder från hotellrummet också. Googla på Swissotell Tallinn.

    ReplyDelete
  5. Taina - Du borde åka dit om du får chansen igen! Det är väldigt fint och fortfarande relativt billigt, i alla fall billigare än Sverige. Jag köpte några linnedukar för linne är så billigt där. Du vet sådana där i natur som säljs mycket i Sverige också. Jag köpte två jättestora dukar (för 2 meter långt bord) + en "värmehatt" för en tekanna för en tusenlapp totalt. En duk av den storleken skulle ha kostat minst det i Sverige.
    Trevlig helg till dig också!

    ReplyDelete
  6. Jag visste inte att det fanns så höga hus i Tallinn!?
    Jag skulle så gärna vilja göra Baltikum en sommar - har besökt Lettland men det var 10 år sedan occh jag vet att MYCKET har förändrats sedan dess!!
    Kram och trevlig helg!

    ReplyDelete
  7. Just bought the DVD marley and me...hope it's good:) Dun tell me ...until I've watched it. Nice view btw

    ReplyDelete
  8. Petchie - Jopp, några hotell och affärsbyggnader finns det. Men detta (Swissotel) är troligen ett av de högsta. Hade 26-27 våningar tror jag. Som jag sa tidigare så tycker jag definitivt att du ska åka dit på en weekend! Jag vill verkligen åka till Riga och Vilnius också.
    Kram och trevlig helg till dig också!

    Edina - It was good, laughed some, cried some, but I hear the book is better. Tell me later what you think!

    ReplyDelete
  9. okay:) Probably watch it midweek. There's the laundry to do in a moment.

    ReplyDelete
  10. Edina - You can watch it while ironing or something!

    ReplyDelete
  11. Så fint! Jag har heller aldrig varit där. Där kanske man skulle bo ett tag? Nära och bra att åka hem : ) Säger jag som om det var jag som bestämde det! Hahahaha!

    ReplyDelete
  12. Marianne - Då måste du åka dit! Det är jättevackert i Gamla stan och även en del gamla bostadsområden runt omkring stan (höghusen från 50-70-talen är mindre fina..). Även resten av Estland är fint, t ex Pärnu med sandstränderna. Du får lobba för det som nästa postering!

    ReplyDelete